Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka_asd

Ktore auto z tych trzech wybrac?

Polecane posty

Gość majka_asd

Wiem ze sa to zupelnie inne klasy autek, ale chce zdecydowac sie na jedno z tych trzech. Doradzcie, ktos moze ma doswiadczenia z nimi... 1. Alfa Romeo 156, z 2004 roku. 1,9 mjet cena 26000 2. Audi A6 Kombi, z 2001, silnik 2,5 tdi cena (wydaje mi sie ze byl walony ale pewna nie jestem ) cena :25000 3. Opel Astra cabrio, 1,8 - 2002r. cena 20000

Gość megawat
żadne! Audi z silnikiem 2,5 litra sieczęsto psuję więc częściej będziesz parkować u mechanika alfa nie ciekawe samo w sobie opel nie podoba mi się a juz tym bardziej kabrio-to dla szpanu czy co?

Gość majka_asd
Kurde to dajcie jakies propozycje aut do 26 tysiecy, bo mnie juz glowa boli. Widzialam juz chyba setki aut, zwiedzilam milion komisow i dalej nie wiem. Najgorsze ze nie potrafie zdecydowac jaka marke chce, na czym mi zalezy....

Gość zdisiek
tylko FORD. Moze focus?

Gość klikklik
jak dla mnie to tylko VW ja mam vento i passata i sobie chwale bardzo

3 całkowicie różne auta.... szukasz i wśród kombi i wśród cabrio? do czego ono jest ci potrzebne?

Gość no ja sie z abardzo nie znam
ale ywbralalm opla ,bo raz podba mi sie w ogoel ksztalt, dwa ma silnik ponizej 2l, po 3 ople to poluarny samochod podejzrewam ze nie bedzie problemu z naparwa,ze znalezniem czesci td. i to bedzie tez sie wiazalo z cena. Audi - nie wzielaby, bo za duzy silnik alfa romeo- nie wzielabym bo malo poluarne auro- problemz czesciami moga byc drogie

Gość znawca tematu -
do 26 tysięcy kupiłbym mniejsze auto niż A6. O Alfie zapomniej (chyba, że jesteś miłośniczką i wiesz, co oznacza być właścicielem Alfy..). A cabrio nie polecam jako jedyny samochód

Gość mam 26 tys i..
peugot 307 audi a3 golf 4

Gość mirandita
AUDI! ale i tak nie znalazlas jakiejs super okazji cenowej! moze jeszcze sie wstrzymaj i posziukaaj

Gość znawca tematu -
zgadzam się z propozycją Golf IV. Ja właśnie sprzedałem takiego golfa pół roku temu za 25tys. a był w świetnym stanie. Auto miało 4 lata, 175000km i żadnej usterki

ja bym wybierała tak: nie daewoo, nie fiat/alfa, nie opel nie jakiś kolekcjonerski/szpanerski nie francuski, nie japończyk (drogie w częsciach) nie duży silnik, nie kombi i nie cabrio (drogo za paliwo i opłaty) i z tego, co zostanie - nie bity i jak najmłodszy wychodzi mi, że golf albo polo :)

Gość znawca tematu -
Ewa 33 ma 100% racji. Oczywiście cabrio, duże silniki i turbosprężarki są super, ale jak się ma na auto 250tysięcy. Jak za 26tysięcy chce się coś takiego kupić to się to robi żałosne

Gość Matsushita
tylko honda accord

Gość Matsushita
kurwa pech chcial ze rozbilem swoja kochaniutka honde accord i zamienilem na audi a6. bleee co za porazka :/ nie wiem co mi odbilo musze z powrotem zmienic na Hanie

Gość kolanko
kuzwa ale ci radfzxa zadnego nie kupij na litere F czyli Ford, Francyz, Fiat (taka niepisana zasada) choc ostatni Fiat 500 tylko z bajerami jest fajny z wygladu:P taka dygresja ja preferuje Opel Vectra ( nigdy nie zawiadłam sie i duże przestronne wygodne ) dla mnie bomba wiec polecam

Gość fdser
nigdy nie kupuj opli bo to przecietne auto .

Gość VirLii
japonczyka albo niemca

Gość kolanko
oj nie obrazajj opelkow bo to sa fajne samochody tylko trzeba wiedziec jaki sobie kupic +ii faktycznie dizle toi niewypaly ale rezta spoko

Gość fdser
oj nie obrazajj opelkow bo to sa fajne samochody fajne ale przecietne i nudne do bólu . Tu chodzi o to by miec cos ciekawego .

Audi trochę za stare, pozostałe nie warte uwagi. Za 26 tys. kupisz 4-5 letnią Hondę Civic, albo 3-4 letniego Forda Focusa II. Ten drugi wart jest uwagi ze względu na silnik diesla 1,8 TDCI (spalanie ok. 5,5 l przy 100 lub 116 KM). Tylko nie słuchaj tych, co mówią Ford gówno wort :p bo to bardzo dobre auto, u mnie w rodzinie mają od 1,5 roku i sprawuje się idealnie. Silnik pierwsza klasa, a zawieszenie jeszcze lepsze 🖐️

Gość kolanko
oj jasne ze ekonomiczne to lepiej doradzcie niech sobie kupi samochod od razu zagazowany to jest dopiero oszczednosc duzo tansze od benzyny tansze od ropy ja 400 km robie za jedno tankniecie a place gora 50zl wiec jak oplek i to jeszcze z dobrym gazikiem smigamy

Gość rover za 27 tys
duzy ładny bezpieczny

Gość no to nic innego

Gość do takiej kasy to
1. ford focus 2. peugot 307 2.chevrolet aveo lub lacetti W tej kasie można znaleźć te auta w miare nowe z nie dużym przebiegiem.