Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shadkadjkhdhsjkahdjkl

brak kobiet z klasą tylko dookoła same tandeciary masakra!!!!

Polecane posty

Gość shadkadjkhdhsjkahdjkl

gdzie nie spojrzeć dookoło same tandeciary spalone na solarium i w jakis kolorowych szmatach z rynku. nie było mnie w Polsce 7 lat ale to co tutaj zastałam to jakaś masakra. gorzej niz w jakiejs Rumunii czy Wy też tak sądzicie?

ja mieszkam od 3 lat w kanadzie i nie zgadzam sie z toba moze po prostu szukasz nie tam gdzie potrzeba jak chcesz poznac kobiete z klasa to nie szukaj jej w pierwszej lepszej dyskotece tylko w porzadnej eksluzywnej restauracji

Gość hnsafhdnlsahfdljahfslkjdsfv
żenada jestem kobietą pracującą w wielkiej korporacji dlaczego myślisz że jestem facetem to trochę ogranoczone

to umów się z nauczycielką - niemal z definicji kobieta z klasą:) jak była zona Kazimierza :D

niewiem czy jestes kobieta czy mezczyzna niewiem tylko co ci przeszkadza to ze niektore dziewczyny wygladaja tak jak opisujesz no chyba ze sama jestes pasztetem i widzisz ze wiekszosc facetow leci na te''tandetne laski''

Gość vivienne leigh
jestes kobieta wiec stad te slowa .... :) ale zgadzam sie z toba...twoje uwagi sa sluszne :) nie naleze do grona tandeciar i tez mnie odrzucaja :)

Widocznie wokół Ciebie są głównie takie kobiety :P Znam dużo kobiet z klasą, ale tandeciar (jak to ujęłaś/ująłeś) również dużo :)

Gość dhsklhfklsdjhnfkljdsfkljd
jak ktoś ma adres mailowy sweetgirl to wiadomo jaki poziom reprezentuje różowy kolorem i tipsy heheh:P

z solaruim sie zgodze bo nienawidze cholerstwa i az mnie odrzuca jak widze taka pomarszczona pomarancze, ale to ze ubieraja sie na kolorowo. A co 20 czy 30 latki maja latac w czarnym i innych szarosciach latem?? Niewiem gdzie mieszkalas ale ja mieszkam w UK i tu dziewczyny tez tak sie ubieraja. No ale jak ktos nie ma za grosz tolerancji dla innych to trudno

Gość czikitita
a co jes zlego w ubieraniu sie w kolorowe rzeczy? jak sie nosi na czarno szaro i bialo to swiadczy o klasie? milo ze pracujesz w wielkiej korporacji. wszyscy ci gratuluja!

za rozowym jakos nie przepadam i tipsow tez nie mam uwazasz sie za taka kobiete z klasa z wielkiej korporacji to znajdz sobie ludzi na swoim poziomie jesli taki istnieje a nie zalisz sie na kaffe co nie masz kolezanek albo kazda jest lepsza od ciebie hehe zalosna jestes buraczyco

pomimo wszystko klasa to jednak coś więcej niż brak solarki tzw. tandeciary też mają klasę, to się sprawdza w ciągu życia. dla wielu tzw. tandeciar można mieć tylko szacunek, zważywszy to, kim są w życiu, precz ze stereotypami! od stereotypów psuje się zgryz! pracuję na uczelni i mogę sobie pozwolić na nieuzależnianie klasy od stroju i wykształcenia - nie zawsze się to pokrywa, szkoda chyba, ze przez klasę rozumiemy tylko kwestię odzieży i opalenizny - ale czy stosując taki podział jeszcze mamy klasę? :D

Zgadzam się z asiuula. Klasa to przede wszystkim sposób bycia. Klasę może mieć dziewczyna ubrana na kolorowo tak samo jak może jej nie mieć dziewczyna w ubraniach z metką Chanel :-p

autorce chyba nie chodzilo o kolorowe ciuchy tylko np ich dobor czy jakosc? zreszta, ja osobiscie nie znam dziewczyny z sloarium, tipsami, w plastikowej bizuterii, w ciuchach ze wszystkich rodzajow materialow i w kolorach teczy, ktora ma klase :D

Gość vivienne leigh
wszystko jest kwestia gustu...a o tym sie nie dyskutuje....to kwestia panujacych trendow.

Gość żona od 6 lat
a ja ci coś powiem....chodzę do solarium,mam tipsy a nawet tatuaż...i wiesz co?...nie jestem tandetna...nie kazda kobieta która ma tipsy i chodzi do solarium jest tandetna....no ale najleoiej uogólnić i wrzucić wszystkie do jednego wora :O

Gość żona od 6 lat
nie ubieram się w kolorowe tandetne ciuchyi białe kozaki...ubieram się normalnie....chodziło mi o to że mimo iż mam tipsy i chodzę na solarium nie wyglądam tandetnie

To przestan łazic na solarium, zamiast tipsów wykup sobie basen to kształtuje sylwetkę, i będziesz wyglądac jeszcze lepiej... No i nie dostaniesz czerniaka....

Gość takie tam duperele
"Klasa" niewiele ma wspólnego z ubiorem i tipsami. Z tym trzeba się urodzić. Nie mając klasy nawet w ciuchach od CC wygląda się tragicznie.

kazdy ma styl taki jaki mu pasuje. metalow nikt sie nie czepia, punkow tez nie, to po co sie czepiac blachar? jesli chca tak chodzic i im to pasuje to niech tak chodza. niektore tandeciary sa bardzo seksowne wbrew pozorom. a solarium i tipsy to niekoniecznie synonim tandeciarstwa.

Klasa" niewiele ma wspólnego z ubiorem i tipsami. Z tym trzeba się urodzić. Nie mając klasy nawet w ciuchach od CC wygląda się tragicznie. dokladnie.

Klasa" niewiele ma wspólnego z ubiorem i tipsami. Z tym trzeba się urodzić. Nie mając klasy nawet w ciuchach od CC wygląda się tragicznie. dokladnie.

Gość lejdi21
Zgadzam sie z autorka. Ja mieszkam w duzym miescie i ponad polowa dziewczyn ubiera sie po wiejsku :/ solarium,dlugie tipsy,rozowe ciuszki i kompletnie niedopasowane-albo za male albo za duze.Tragedia.Moj chlopak ktory mieszka za granica jak przyjechal po 3 latach do Wawy to sie nie mogl nadziwic jak te dziewczyny sie ubieraja.Ale zeby nie bylo ! Jego zdaniem faceci tez nie maja pojecia o modzie heh. I ja sie z tym zgadzam. Ja interesuje sie moda,bardzo o siebie dbam i o swoj wizerunek t.j. moj chlopak i to co sie widzi na miescie to jakas porazka. Chyba niektorzy nie maja luster w domach. pozdrawiam

Gość kobitka z fiutkiem
zgadzam się z autorką i wiem o co jej chodzi. Nie chodzi o kolory ubrań ale o kicz jaki sobą reprezentują