Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LatteVanilla

Facet bez priorytetów ?? Help !!!

Polecane posty

Spotykam sie z facetem który nie ma prawa jazdy, nie posiada auta ale to juz mniej istotne. Ma studia ale On nie umie sie odnalezc w zyciu, boi sie postawic innym facetom jak mu dokuczają, nie ma mieszkania a jak kupi to za 8 lat tak mi powiedział. Osobiscie jestem osoba niezalezna, posiadam wszystko czego chce. Co sadzicie o takim facecie ?? Boje sie ze kogoś udaje kim nie jest chodzi mi o harakter. Cos w nim tkwi i czuje ze sie maskuje :/

Gość olej
ten typ tam ma i inny nie bedzie

Gość coco musi umrzeć
trafila ci sie dupa a nie facet. jesli chcesz go nianczyc to prosze bardzo ale jesli chcesz miec prawdziwego faceta i przyszlosc to zadus to w zarodku

Gość Szalom 900
Ja mam pytanie - w jaki sposób on doprowadził do tego że sie z nim spotykasz

Szalom 900 on był mega romantyczny i jest a jednoczesnie wydaje sie nie byc ciapą ale nie wiem jak z ewentualna wizja przyszłosci :( boje sie zaangazowac by za pozno nie było... hehh... poprostu boje sie ze nie jest sobą, prezenciki np masaz w spa dosc drogi to dosc podejrzanewydaje sie byc.. a spotykamy sie 2 miesiace

Gość oj dziewczyno
pisałaś już o tym facecie w na innym topiku tylko nie byłaś taka miła, wręcz obrażałaś go i wyśmiewałaś.