Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zainteresowany bardzo 1

DLACZEGO WY KOBIETY WSTYDZICIE SIĘ

Polecane posty

Gość Zainteresowany bardzo 1

Chodzić z odkrytymi piersiami Jestem bardzo tego ciekaw dlaczego nosicie te staniki . Dużo lepiej by było jak kobieta pokazała te swoje piękne cycuszki a nie skrywała pod stanikiem albo pod golfem. Widok waszych pięknych piersi bardzo nas facetów kręci wiec po co je tak chowacie .

Gość sexi Moni
mój drogi... a wyobrazasz sobie zeby twoja dziewczyna wszystkim pokazywała swoje wdzięki?! chyba nie...? A czemu ty nie chodzisz bez spodni...???

Gość niepokonana beti
gdyby wszystkie kobiety chodziły zawsze z gołymi piersiami to by Was nie kreciły. Kusi to co zakazane i nieuwidocznione :-)

Gość sdnxh
Zainteresowany bardzo 1 ogladnij sobie jakis film dokumentalny z podrozy do jakigos panstwa plemiennego gdzie kobiety od małego chodza bez biustonoszy,to sie przekonasz dlaczego kobiety,nawet te ktore maja mały biust ubieraja biustonosz.

Gość sdnxh
Nawet małe peisri nie podtrzymywane biustonoszem traca jedrnosc i oklapuja.

Gość a mnie też wkurwiają
no właśnie, ciekawe czy chciałbyś oglądać babki z cyckami do pasa, wtedy byłyby apele o to, żeby nie straszyć na ulicy :):)

Gość sexi Moni
do sdnhs: masz rację, piersi stają sie wtedy brzydkie i obwisłe a czy tego zainteresowny bardzo by chciał?

Gość Zaciekawionaona
Ha ha ha zainteresowany-testosteron już chyba zupełnie przejął kontrolę nad twoim mózgiem ha ha