Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ///DONKA111///

robia mi sie siniaki - mimo ze sie nie uderzylam. co to moze byc?

Polecane posty

Gość ///DONKA111///

od dłuższego czasu mam taki problem na ciele pojawiają mi się siniaki i to dość duże zaczyając od wielkości zielonego groszku kończąc na wielkości np.cytryny są wszędzie na rękach nogach nie wiem co może byc tego przyczyną z tym problemem borykam się dobre kilka lat ...

Gość trrttrtrtrqwewe
Nie chc Cie straszyc ale takie sa objawy nowotworu. Czytalam kiedys w TWOIM sTYLU

Bez przesady, nie można straszyć nikogo od razu. Siniaki tak jak mogą być powodem nowotworu, tak mogą być spowodowane kruchliwością naczyń krwionośnych, którą z powodzeniem można leczyć zależnie od diagnozy lekarza. Bez paniki... po prostu należy iść do lekarza i porobić wszystkie, niezbędne wyniki. Nie taki diabeł straszny jakim go pisano :)

mam cos podobnego. najpierw zaczyna mnie bolec a dwa dni pozniej mam wielkie siniaki i to tylko na nogach. a napewno sie nie uderzylam. raz bym zrzumiala ze moge nie zauwazyc. ale to juz od roku.

Gość miał9650am
a nie prawda ja miałam nowotwor i zadnych siniakow nie mialam...a jakby wierzyc wszystkiemu co pisza w gazetach to powinnam juz nie zyc