Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tarta z owocami

50 rocznica ślubu

Polecane posty

Gość Tarta z owocami

Zostaliśmy zaproszeni do mojej cioci na imprezę z okazji 50 rocznicy ślubu i w związku z tym potrzebny jest jakiś prezent. Niestety nikt z nas nie ma pomysłu, bo już myślałam o jakiś ręcznikach lub pościeli, ale oni już właściwie wszystko mają. Macie może jakieś pomysły? Może któraś z Was miała już taką sytuację i miała jakiś pomysł?

reczniki albo posciel???hahaha przeciez oni juz 50 lat razem mieszkaja napewno sobie zdazyli cos pokupowac. pomysl z wycieczka jest fajny. tylko ze fajne wyjazdy bywaja drogie.

Gość Wafelku nie umiesz czytać
Przecież napisała, że wszystko mają. Do autorki: tez mam podobny problem, ale z rodzicami, a pomysłu właściwie żadnego sensownego.

Gość ja już napisałam na innym
topiku, ale na ten sam temat. Kupcie im coś złotego - skoro to złote gody. Fajnie tak dopasować prezent do okazji. Coś ze złota z dedykacją, żeby zostało w rodzinie.

w tym wieku to chyba wyjazd do sanatorium może być odpowiedni. może zaprosić ich do fotografa? taka wspólna sesja z okazji rocznicy to też fajna rzecz

Gość a jakieś dwa ładne kubeczki
ze stosowną dedykacją (można zamówić albo zamemu pomalować farbami witrazowymi), do tego herbatki albo kawa, zalezy co wolą - dobrej jakości, ze specjalistycznego sklepu. I do tego ładna kartka z życzeniami. Albo zaproszenie do dobrej restauracji na kolację we dwoje - płatne z konta ofiarodawcy post factum. Wyjdzie taniej niż wycieczka czy chocby weekend dla dwojga, a zawsze będzie sympatycznie wspominane.

Gość niedługo też mam identyczną
sytuację w rodzinie - najpierw uroczysta msza w intencji jubilatów, potem kolacja; w ramach prezentu cos zagram na Mszy św., ciocia już się cieszy ;)