Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sportowiec na całej linii

Dziewczyny ---------------------- Którego faceta wolicie ???????????????????????

Polecane posty

Odrazu napiszę że jestem młody i nie znam życia. Mam 20 lat. Od dwóch lat intensywnie ćwiczę. Ćwiczę "rzeźbę" tzn. wykonuje takie ćwiczenia które pozwalają mi uzyskać atletyczną sylwetkę. - kaloryfer na brzuchu - ładnie zaznaczone mięsnie pleców - klatka piersiowa - uda , łydki Nie będę wklejał tu swojej fotki ale wkleję bardzo podobną abyście mogły dokładnie zobaczyć jak to mnie jwięcej wygląda. http://images43.fotosik.pl/15/ca37f0adb37522c3med.jpg http://www.menshealth.pl/m/183/isom_upside-337de8ca29b9d1a524952abb9e2e303b.jpg Czy taki tors u chłopaków podoba sie Wam ? A może są dziewczyny dla których to nie ma znaczenia ? A może są dziewczyny które wolą wręcz brzuszek u faceta niż kaloryfer ? Napiszcie mi :( Tylko tak szczerze , ok ? :) W sumie to ja ćwicze między innymi po to aby przyciągać spojrzenie dziewczyn , ale nie mam pewności czy taka sylwetka może się podobać ................ Dzieki z góry

Gość mrofeczkaaaa
cwiczysz to dobrze ale za bardzo jak jest wszytsko podkreslone i wytrenowane to nieladne mnie sie nie podoba:O z umiarem to tak

Mrofeczka , mówisz o pakerach typu pudzian ?

Gość mrofeczkaa
o tych to nawet nie mysle, ale te osoby na zdjeciach sa za bardzo ... mniej sie tak srednio wysportowani podobaja, jak wszytskie miesnie wylaza na wierzch to to niefajnie wyglada:P

nie no ja tam wole faceta z wielkim tłustym bębnem i cycami rozmiar d :D jeżeli wypracowujesz taki "kaloryfer" samymi ćwiczeniami bez jakiś koksów to oczywiście, że się podoba :) :) lubię gdy facet dba o siebie i o swoje ciało, tyle, że ja wolę takie delikatniej zaznaczone mięśnie

Gość margaretevening
ja osobiscie lubie miesnie, ale nie bez przesady, tzn. wole najpierw widziec faceta, a potem jego miesnie, a nie na odwrot;)

Gość hvjvbkh
Nie podba mi sie, nie lubie pulpetow, ani chudzielcow, ani przesadnie pokazanych miesni, a Ty chyba wlasnie tak masz:P Kojarzy mi sie to z tandeta ... Da sie ejscze delikatniej , koles nie przeginaj

Gość fokonelfoko89
pokaz swoj profil na nk, to Cie szybko ocenimy :D ;)

kurcze 😭 Trochę się zdołowałem teraz :( Mam bardzo podobną sylwetkę wypracowaną naturalnie , bez używek itp. Zdrowa dieta i mnóstwo treningu zwyczajnie. Zero uzywek m.in. papierosów , alkohol - znikome ilości ( okazyjnie ). hmmmmm ......... tyle pracy i pieniędzy na marne ? :(

Gość koleś git pierdoli zasady
Nie masz kaloryfera w domu:o

Gość fanka jlt
ja uwilbiam u panów nawet u dziewczyn małe wystajace brzuszki ale nie obwisłe tylko takie wypukłe, sama nie mam plaskiego wrecz wklesły i bardzo bym chciała miec taki slodziutki brzuszek ktory wyglada jakby własciel własnie sie najadl, a takie mocno wytrenowane i i obrzydliwie zarysowane miesnie wygladaja jak u ciula 🖐️

Gość karolinaaaaaaaaaaa1989
a mnie się tam podoba;) stojąc koło takiego faceta, czuję się filigranowa;) tak naprawdę podoba mi się to wtedy, gdy mam do czynienia z mądrym mężczyzną, a nie kimś dla kogo celem życia jest idealna sylwetka greckiego boga. jesli w glowie jest tylko przyslowiowa sieka, to mięśnie działają tylko na niekorzyść. ot, co;)

Kurcze no :( Czemu wolicie brzuszki od kaloryfera ? :( Przecież posiadacze brzuszków nie dośc że mają o wiele bardziej gorsze zdrowie ( tak tak ! - brzuch to niemal pewne wizyty u lekarza w starszym wieku !! ) , to jeszcze takie osoby tracą ochotę na seks. A tak poza tym to osoby ćwiczące są dużo bardziej skoncentrowane , maja lepszą pamięć , bystrość. Mnóstwo zalet jest :) hmmmm ......

ojjj nie przejmuj się tak:) jestes fajny;p

Gość mi sie bardzo podoba

Gość sportowcu drogi
mi sie podobasz...a moze powiesz mi jakie cwiczenia dobrze rzezbia damska sylwetke? ale nie chce sie umiesnic a ujedrnic i wysmuklic :)

Gość fanka jlt
sportowcu czytaj uwazniej.................. mamy na mysli brzuszki nie brzuchy!!!!! wiadomo ze wielki brzuch nikomu sie nie podoba, no pewnie sa wyjatki, to ze ktos ma o 7 cm bardziej wystajacy brzuch niz twoj kaloryfer to nie znaczy chyba ze bedzie latał do lekarza :O bądz powazny chłopcze :O bo widac ze rzeczywiscie nie znasz zycia, a małe kaloryferki tz te lekko zarysowane sie praktycznie wszytskim podobaja nawet mnie osobie ktora woli brzuszki a te jak u kulturysty to blacharom, tyle to juz chyba wiesz....

Gość fanka jlt
i mozesz mi wierzyc ze faceci z brzusiami napewno nie traca ochoty na seks :classic_cool:

Gość sportowcu drogi
czy np. orbitrek to dobry pomysl?? cholerka kiedys robilam 200- 300 brzuszkow dziennie i mialam slicznie wyrzezbione miesnie, ale nie za bardzo, a teraz echh troche sie zaniedbalam :(

ja tez ponawiam pytanie o cwiczenia dla rzezby kobiecego ciala ;)

Przejadę cały świat Wiem to ponieważ kiedyś nie ćwiczyłem a odkąd zacząłem to ta ochota podskoczyła radykalnie. Mając 17 lat wystarczyłyby mi 1-2 stosunki dziennie i na więcej ochoty bym nie miał , teraz bez problemu 5 :D A tak na poważnie to dzieje się tak naprawdę z uwagi na to że większośc chorób bierze się właśnie z nadwagi. Brzuch to przede wszystkim kręgosłup , a jeżeli kręgosłup to czesto także wątroba lub serce i tak dalej. Poczytaj sobie z resztą :) Moim zdaniem brzuch bardzo przeszkadza w seksie , poza tym ludzie otyli strasznie sie pocą i są mniej energiczni :( Spójrz na przechodniów idacych ulicą :) Ja teraz nie zmeczę się w ogóle nawet gdybym biegł 3 kilometry truchtem w samo południe. Inni idąc spacerkiem taki dystans potrafią się zmęczyć :D

chwalisz sie czy zalisz? ;) doprawdy, nie moge Cie rozgryzc;p

Gość mnie się podoba
taki wyćwiczony brzuch u faceta. Ale zgadzam się z tym, żeby lepiej nie przesadzać. No i wazniejzy jest charakter, osobowośc i intelekt. Taki wyćwiczony i zarazem inteligenty chłopak to marzenie wielu dziewczyn. Natomiast panowie z duzym brzuchem mi się w ogóle nie podobają. Duzy brzuch u faceta to dla mnie sygnał, że taki pan: 1) lubi piwko i sobie go nie żałuje, 2) źle się odżywia 3) nie rusza się z kanapy a sport ogląda tylko w TV

Gość mnie się podoba
a mój chłopak ma własnie tzw. "mięsień piwny" i za nic nie umiem go namóiwć do tego, żeby się go pozbył. Nie oczekuję od niego, że wyćwiczy taki kalofryfer jak Ty, autorze topiku, ale żeby przynajmniej przestał tak wystawać, bo nie wygląda to atrakcyjnie

"Wiem to ponieważ kiedyś nie ćwiczyłem a odkąd zacząłem to ta ochota podskoczyła radykalnie. Mając 17 lat wystarczyłyby mi 1-2 stosunki dziennie i na więcej ochoty bym nie miał , teraz bez problemu 5 " To zapewne nie dlatego że zacząłes ciwczyc (chociaz moze troszke prawdy w tym jest: czlowiek jesli cwiczy i sie sobie podoba to automatycznie podnosi mu sie samoocena co za tym idzie libido wzrasta:P) ale dlatego że jestes o pare lat starszy i troszke dojrzałeś :) bo mając 17 lat to młody szczyn byłes i seks nie byl az taki wazny. Jak bedziesz mial ok 30 zobaczysz jak ci sie bedzie chciało :P My mówimy tutaj o panach z małymi brzuszkami a nie z dwudziesto kilogramową nadwagą :) moze wlasnie często tacy faceci nie skupiają sie tylko na własnym ciele ale dbają też o sferę umysłową :) bo nie tylko wygląd sie liczy :)

Najbardziej wyćwiczone mam mięśnie prawej ręki i przełyku