Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sportowiec na całej linii

Dziewczyny ---------------------- Którego faceta wolicie ???????????????????????

Polecane posty

sportowcu drogi --------- No to rzeczywiście durne masz to podejście , oj durne :D Baw się tym i będzie super :) Poprostu :) Na początku ćwicz malutko , przestań ćwiczyć nawet gdy bedzie miała jeszcze ochote na kolejna serie 10 czy 20 brzuszków :) Jeżeli będziesz przerywała to w końcu zrobi Ci się coś takiego że bedziesz wyczekiwała wręcz kolejnego treningu ! :) Żeby sie motywować to polecam kupić sobie np : jakiś gadżet do ćwiczeń , albo zrobić sobie plan na przyszłość ( mniej realne ) itp.... I mysl pozytywnie , nie spoglądaj na chwile w lusterko ! :D Zrób sobie zdjęcie aktualne a nastepnie rób zdjęcie co miesiąc lub dwa ( oczywiście brzucha , nie twarzy :D ). Wtedy porównasz i mile się zaskoczysz :) Według zasady że wszystko zaczyna sie w głowie --- tak do tego podejdź :) Mam wrażenie że zaczynam się powtarzać :(

sportowcu drogi ------ Rób to co lubisz , jeżeli już chcesz cos traktowac jako obowiązek to może to być co najwyżej Twoja uczelnia albo praca. Tylko to bo bez szkoły możesz mieć przesrane w zyciu a bez pracy to nawet możesz umrzeć z głodu :D NAtomiast ćwiczenia traktuj bardziej jako rozrywkę. Wiem że rozrywka to głupie słowo bo ja też wole posiedzieć w parku z kolegami i pogadać ale co z tego gadania bede miał ? :( hehehe ...... Przejadę cały swiat ................ Wiesz o tym że czułości , wyznania , przytulanki czy całuski są chyba najlepszym sposobem na dobre zdrowie nie tylko psychiczne ? :D Szacuje sie że osoby mające udane życie partnerskie o wiele rzadziej maja choroby na przykład serca :)

może ktoś sie wypowie jeszcze na temat takiej sylwetki ? :P

up :)