Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziix

Gdzie znaleźć wykształconego kulturalnego faceta?

Polecane posty

Gość odezwała się prostaczka
felicity - sędzia

Gość henriz
Takie życie niestety, ja jestem już na swoim i dziwne mi się wydaje, że facet o 2 lata starszy jest na tym samym etapie, jak ja w liceum. Jakim tonem mam o tym pisać, przecież to żałosne. Nie wiem, czy mu mama robi kanapki (raczej nie), ale zawsze ma tak wyprasowane ciuchy, że to musi kobieta robić. Duże dzieci, co tu gadać.

Gość Felicity ....
depeche - ale w odróżnieniu do Ciebie nie mieszkam na kafe ... Poza tym jestem kobietą, więc i tak bardziej tu pasuje niż Ty ...

tez jestem kobieta hehe. a na kafe spedzam wakacje od szkoly. do ktorej chodze w Oxfordzie :classic_cool: buzka.

Gość Felicity ....
Byłabym prostaczką, gdybym gustowała w prostakach ... wyzwiska nic tu nie zmienią .... Inteligentny człowiek czuje potrzebę edukacji rozwoju ... a głąb uważa, że jest wystarczająco inteligentny ... heh ... taki paradoks ..

Inteligentny człowiek czuje potrzebę edukacji rozwoju ... a głąb uważa, że jest wystarczająco inteligentny ... heh ... taki paradoks .. inteligetny czlowiek nie ma potrzeby trabic o swoim intelektualizmie na prawo i lewo hehe.

Gość kobitka z fiutkiem
cieżko takiego znaleźć, ale to nie znaczy że tacy nie istnieją. Tacy są, ale najczęsciej już nie młodzi, więc pozostaje Ci albo czekać, albo wiązać się z dużo starszym kulturalnym statecznym panem. Księcia z bajki nie znajdziesz raczej na ulicy.

Gość Na razie to jesteś
nastolatką. Kobietą zaczniesz się dopiero stawać. I to, że jesteś jeszcze nastolatką, nie jest żadna ujmą :)

Gość Felicity ....
depeche - zatem jesteś bardzo męska ... nie zazdroszczę ... i rozumiem dlaczego musisz brać głąbów .... Współczuje ... Także problemu z formułowaniem zdań ... tak się nazywa Twoja wieś - Oxford? :classic_cool:

Gość do Felcity
niestety wsiowe gowno pomalowane na bialo bedzie nadal gownem wiec nie masz co chwalic sie swoimi fakultetami

Gość daruj sobie
te osądzanie ludzi felicity,nie znasz osobiście tych ludzi,więc tym bardziej

Gość Felicity ....
Mój książę z bajki zaczepił mnie na ulicy ... akurat ...

milo mi ze ktos nie uwaza iz bycie nastolatka to ujma :) oxford to takie miasto w wielkiej brytanii, pamietaj na przyszlosc bo w twoich prestizowych kregach zapewne jest duzo ludzi ktorzy pokonczyli tam studia i troche wstyd nie wiedziec gdzie to jest :)

Gość ddo domu
depeche prosze wyjdz do ludzi dziecko, nikt Cię nie czyta i nie bierze poważnie twoich infantylnych wypowiedzi

Gość Felicity ....
Hmm .... dlaczego mam nie osądzać? Przecież ten rynsztokowy język wystarczająco dużo mi mówi ...

zauwazylam ze ludzie zaczynaja sie czepiac mojego wieku kiedy brak im innych argumentow. :)

Gość Do felicity
NIE SĄDŹ , by ciebie nie osądzono niesłusznie kiedyś

Gość Felicity ....
depeche15 - sarkazm mimo wszystko jest Ci obcy ... Oj dziecko, dziecko .... :O Układać zdań nie potrafisz, sarkazmu nie łapiesz ... może by tak mniej wagarować w tej podstawówce? Bo nigdy gimnazjum nie skończysz ...

hmm.. moja ostatnia wypowiedz takze byla sarkastyczna :) i coz.. trudno swietnie pisac po polsku znajac 3 jezyki i uczac sie dodatkowych dwoch :)

Gość do felicity
wyżyłaś się już wystarczająco na wszystkich? daj spokój ludziom i tyle

Gość Felicity ....
Macie mało wiedzy ... :O Podstawy psychologii - ocenia się wszystko i wszystkich ... i to w ciągu pierwszych 5 sekund ... potem jest tylko weryfikacja ... A tutaj ocena po tekście pisanym ... Więc osąd jest mimowolny, czy tego chcemy, czy nie ... Każdy po studiach to wie ... :P

Gość Na razie to jesteś
"zauwazylam ze ludzie zaczynaja sie czepiac mojego wieku kiedy brak im innych argumentow." To pół biedy. Zważaj na tych, co mówią z sensem ;)

Gość nauczycielka stylistykiiiii
"zamieszkujaca w miescie Łodz..." skoro jestes taka wymagajaca to popracuj nad stylistyka, bo nie umiesz poprawnie zbudowac zdania powinnas napisac: "zamieszkala w miescie Łodz" lub "mieszkajaca w miescie Łodz" byc moze juz wczesniej ktos zwrocil na to uwage, ale jesli nie to punkt dla mnie :P jestes pusta lala, ktora chyba nie wie nic o zyciu - to tak dodalam na marginesie :D :P pozdrawiam i zycze powodzenia :P

Gość Felicity ....
depeche15 - gdybyś chociaż ojczysty znała ... :O byłoby uroczo .. :P

Gość do felicity
nie wiem co się stało w twoim życiu,że taka jesteś,ale to co robisz jest bardzo nieładne i niegrzeczne

To pół biedy. Zważaj na tych, co mówią z sensem tak robie ;) depeche15 - gdybyś chociaż ojczysty znała ... byłoby uroczo .. tak, bo polskiego nie znam wcale :)

'do felicity nie wiem co się stało w twoim życiu,że taka jesteś,ale to co robisz jest bardzo nieładne i niegrzeczne' ja wiem - kompleksy :)

Gość Felicity ....
depeche - dobrze, że chociaż masz tego świadomość ... :P

Gość Felicity ....
depeche15 - no cóż nie mam aspiracji na Twojego edukatora ... nie chce mi się z Tobą gadać .... :)