Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziix

Gdzie znaleźć wykształconego kulturalnego faceta?

Polecane posty

Gość Felicity ....
Oj tak ... Tak sobie myślę ... może jakbym skończyła Oxford to też wolałabym głąba? I jak Sokrates starała się w nim znaleźć jakieś mądrości? :classic_cool:

Gość kgwuwhhh
z tą klątwą voodoo niezły pomysł sam się dołożę do tego takie s***należy tępić jak zarazę 👄 😍 peace and love :classic_cool:

felicity , pytanie- dlaczego taka jestes? :) przeciez obydwie wiemy ze leczysz tutaj kompleksy pomiatajac ludzmi i nazywajac ich Bog wie jak nawet ich nie znajac. sama bedac osoba o watpliwej intelektualnosci.

Gość Felicity ....
Wyższa nawet niż podstawówka w Oxfordzie? :classic_cool:

Gość Felicity ....
O chcesz się dołączyć do siebie? Zmiana nicku na niewiele się zda ... Ktoś tu ma rozdwojenie jaźni ... :classic_cool:

Gość Felicity ....
Fakt jestem taka wstrętna ... już się nawracam ... oczywiste, że każda wykształcona, która szuka wykształconego to kurwa ... dziwka ... szmata ... i jak to dalej leciało? :classic_cool: Ty po Oxfordzie masz pewnie lepszą pamięć ... :classic_cool:

Gość Felicity ....
Widzisz troszkę się uczę ... i porzucając swoje wymogi dziwkarskie ... niezwłocznie rozejrzę się za jakimś głąbem ... :)

Gość Felicity ....
Widzisz troszkę się uczę ... i porzucając swoje wymogi dziwkarskie ... niezwłocznie rozejrzę się za jakimś głąbem ... :) W gruncie rzeczy prymitywne spojrzenie ma tyle wdzięku ... pewnie tępy wzrok może natchnąć artystów ... :classic_cool:

'Fakt jestem taka wstrętna ... już się nawracam ... oczywiste, że każda wykształcona, która szuka wykształconego to k**wa ... dzi**a ... szmata ...' nikt na poziomie nie mowi takich rzeczy. a nawet gdyby to nikt na poziomie sie takim czyms nie przejmuje. i nie chce nawracac innych. a nawet gdyby to nikt na poziomie nie robi to w taki sposob jak ty. 'Ty po Oxfordzie masz pewnie lepszą pamięć ..'. szybko sie uczysz :) teraz mozesz smialo brylowac wsrod swoich wyksztalconych kregow bo wiesz co to Oxford ;)

Gość Felicity ....
Zatem moje środowisko będzie zachwycone ... :classic_cool: Jeśli przeżyję do tego czasu .. tyle klątw, a ja taka delikatna ... :O

Gość Felicity ....
Jej.... rzuć mi piłeczkę ... może złapię? :classic_cool:

Gość Felicity ....
Czy to nie smutne, że musiałaś iść aż na Oxford, aby dowiedzieć się, że głąby są w kręgu Twojego zainteresowania? :classic_cool:

Gość naprawdę jesteś niezła
Felicity w prowokowaniu, składam pokłony. Szkoda że nie chciałaś podać wieku,bom ciekaw. To jak ? Jest z 10 latek więcej od depeche ?

Gość kolorowa kreda
za to lubię kafe:D facet ma prawo nie chcieć dziewczyny która ma nadwagę 2 kilogramy, ma prawo przepytać ją z każdej sekundy poprzednich związków i odrzucić bo się całowała z innym zamiast czekać na niego-swojego księcia, nie mówiąc już o tym aby śmiała z kimś stracić dziewictwo.....i można tak mnożyć:D generalnie facetowi wolno odrzucić dziewczynę z każdego powodu jaki tylko przyjdzie mu do głowy-natomiast kobieta nie może z żadnego powodu bo inaczej jest pusta:D nie wolno jej zwracać uwagi na wygląd, wykształcenie, kulturę, na nic:D

Czy to nie smutne, że musiałaś iść aż na Oxford, aby dowiedzieć się, że głąby są w kręgu Twojego zainteresowania? he? :)

Gość Felicity ....
depeche15 - a nic.... fajnie, że nie jesteś pustą dziwką ... :classic_cool:

alez kredko tu nie chodzi o to. raczej o sposob w jaki niektorzy zwracaja sie do innych i jak przedstawiaja swoje racje.

Gość Gnoma
wszędzie

Gość kolorowa kreda
Samozwaniec Bardzo ciekawe obserwacje kolowej kredy. Szkoda, ze kompletnie nietrafne. dlaczego tak uwazasz?:D ja uwielbiam czytać tematy na kafe typu: -moja dziewczyna spała przede mną z facetem-odpowiedzi:rzuć ją,masz prawo wymagać od niej dziewictwa -mój facet chodził przede mną do dziwki-odpowiedzi:co cie to kurwo obchodzi,nie byliście wtedy razem,spierdalaj:D facetom wolno wszystko,kobietom nic-przynajmniej na kafe;)

Gość Felicity ....
depeche15 - oczywiście, że chwała Ci za to, że nie masz żadnych wymagań co do faceta i bierzesz jak leci ... Ja ze swoimi dziwkarskimi licznymi wymogami, które jednak ktoś spełnia pójdę do piekła ... i to chyba bardzo szybko ... voodoo już działa ... oooj tak, chyba już czuję nawet :classic_cool:

Gość Felicity ....
depeche15 - widzisz nie zrozumiałam, bo nie znam tylu języków ... :( Ile ich było? 20?

Gość powiem tak_
dziś piątek czyli pocztek weekendu a felka jest teraz sama i chleje lub ma dobrego dealera

felicity- i znowu udowadniasz ze nie rozumiesz tego co czytasz. przykre :) na temat sie wcale nie wypowiadalam . wypowiadalam sie o tobie i twoim traktowaniu innych.

Gość kolorowa kreda
bardzo specyficzne-lubię czytać tematy na kafe i obserwować całkiem inne podejście do mężczyzn i do kobiet;) i nigdy nie zrozumiem czemu tematy w których kobieta ma jakiekolwiek wymagania odnoście wyglądu lub wykształcenia faceta budzą zawsze tyle sprzeciwu i agresji:D a czytałam ich już na kafe bardzo wiele