Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość behemo

potrzebuje troche otuchy

Polecane posty

Gość behemo

dzis wyprowadzilam sie od ukochanego. Rozstal sie ze mna bo twierdzi ze mnie kocha ale nie jest pewny czy jestem ta jedyna i chce miec pewnosc i najlpszym sposobem na przekonanie sie o tym jest nasza rozlaka. Mam straszna ochote do niego napisac, wiem ze jest dostepny na Facebook'u bo juz sprawdzilam... ale nie napisze do niego pierwsza, mam nadzieje, piszcie mi zebym nie pisala, please, mozecie byc nawet naprawde bezposredni, tylko sprawdzcie zebym byla silna.

Skoro on chce się przekonać, czy to Ty jestes ta jedyna to daj mu o sobie pomysleć. Nie dzwoń, nie szukaj kontaktu - jesli mu zależy to będzie się zastanawiał dlaczego taka cisza nastała z Twojej strony. Pozwól mu zatęsnić.

Gość behemo
Tak bedzie najlepiej... ale ja tak bardzo za nim tesknie... Panie Boze, daj mi sile...

Gość ooo.ooo
Wylacz telefon!!! Ja tak robiam gdy mialam ochote pisac do juz bylego..

Gość behemo
Twardzi jestescie, macie racje, jak ja tak moge??????????? Jestem pojebana, jak mozna kochac i nie byc pewnym, nich spada.

Gość u mnie mozna kupić
Otucha jednak jest w cenie. Na wyprzedaży jest pogarda... W promocji honor (ale słabo idzie) Sw. NIEKONIECZNIEMIKOŁAJ