Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kammmmiiiillllaaaaa

Brak okresu pomocy!!!

Polecane posty

Gość Kammmmiiiillllaaaaa

Biorę tabletki antykoncepcyjne już 6 miesiący i dziś wzięłam 4 tabletkę nie aktywną i brak okresu. Zrobiłam dziś test i nie jestem w ciąży co może być nie tak????

Gość anka 156
nie rozumiem jak wzielas tabletke nieaktywna?

Gość ktoos
wzięła tabletke placebo - białą. pewnie coś się hormonom pomieszało, to nie musi oznaczać ciąży. dla pewności skontaktuj się z ginekologiem bo w sumie jeśli bierzesz tabletki juz 6 miesiąc to tak raczej nie powinno być

Gość Kammmmiiiillllaaaaa
Mam tabletki YAZ i po 24 tabletkach mam 4 tabletki nieaktywne takie w których powinien rozpocząć się okres i po tych 4 tabletkach następny opakowanie biorę. To są te tabletki plabeco czy jakoś tak i okres powinien mi się zacząć w środę jak brałam 1 tabletkę a biorę dziś 4 i nie ma okresu.

Gość Kammmmiiiillllaaaaa
W ulotce napisane jest że może się zdarzyć brak okresu.

Gość anka 156
aaaa, nawet nie wiedzialam ze takie sa :/ moze zrob tak dla pewnosci test, ale jak przyjmowalas zgodnie z ulotka to moze rzeczywiscie cos sie namieszalo, ja biore yasminelle i kurcze tez cos mi sie ost. przestawia z tym krwawieniem coraz pozniej dostaje

Gość ktoos
no tak dlatego napisałam że może hormonom się coś pomieszało. jednak wydaje mi się że ten brak okresu zazwyczaj występuje przy pierwszych opakowaniach. tylko się nie stresuj bo jeszcze bardziej Ci się opóźni :) może akurat dzisiaj dostaniesz ja też jak brałam yaz dostawałam przy 4 tabletce placebo. jeśli okresu nadal nie dostaniesz skontaktuj sie z ginekologiem choc pewnie i tak powie Ci ze w ulotce jest napisane ze to nie musi oznaczac ciazy. zrob test z krwi beta hcg i jesli wyjdzie negatywny to poprostu czekaj do nastepnej miesiaczki

Gość Kammmmiiiillllaaaaa
Zrobiłam i był negatywny:)