Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tak robie

chyba sie rozstaniemy przez sex

Polecane posty

Gość pieczucha
seks to przede wszystkim dobra zabawa:) najwazniejsze to widziec w oczach parnera pozadanie:) ale dla niektorych seks to po prostu odbębnienie potrzeby

Gość ja tak robie
oj dokladnie tak, moj byly taki byl, meski zdecydowany, jemu tez bylo ze mna dobrze, wdzialam to po jego uradowanej twarzy podcza seksu,nie musielismy sobie mowic ze bylo dobrze, rozstalismy sie bo mielismy inne plany na przyszlosc,

Gość pieczucha
w jednej lub w dwoch pozycjach,pare razy w przód i w tył i nic wiecej....:/

Gość pieczucha
przybuij piatkę autorko, ja mam teraz taką sytuację jak ty z byłym i nie wiem co zrobic:(

Gość kolorowaa kredkaaa
Chodzi mi o to, że ona czeka aż facet coś zrobi, a tak nie powinno być. Marudzi na forum, coś tam mu sugeruje, ale żeby porozmawiać otwarcie, to już nie. Ma się sam domyśleć. A ja myślę, że jej facet jest młody i niedoświadczony i nie trafił jeszcze na taką partnerkę, która by mu powiedziała co i jak i dlatego myśli, że jest taki maczo. A czasami wystarczy po prostu rozmowa. Jak to nic nie da, to wtedy rzucić w cholerę gnojka, który myśli tylko o sobie. Ale zeby od razu zrywać, bo facet nie spełnił oczekiwań o których nawet nie było rozmowy, nie było prób zrobienia z tym czegoś?

Gość no wiec wiadomo
taki typ faceta jakiego masz jest nie dla ciebie jeśli chodzi o seks bedziesz sie czula w związku z nim coraz bardziej sfrustrowana musisz być z facetem , który wie czego chce w seksie , meskim zdecydowanym , przy takim bedziesz szczęśliwa i spelniona trzeba sie dobrać w seksie przede wszystkim

Gość pieczucha
ja rozmawialam setki razy,obiecywal ze bedzie inaczej no i tak przez 4 lata:/ wiec rozmowa nic nie pomoze jesli facet uwaza sie za cudownego w łozku

Gość ja tak robie
nie chodzilo mi o to ze zdecyduję sie na zerwanie, tylko o to że zmierza ku koncowi związek bez udanego seksu, wszytsko zacznie denerwowac, tak juz ktos tutaj napisal, że bedziemy sfrustrowani i nie zadowoleni, bez dobrego seksu.

Gość ja tak robie
on sie uwaza za cudownego w kazdej dziedzinie - efekt pracy mamusi :(

Gość uirkka
a jak mój nie słucha to dostaje kolankiem w jaja i od razu jest grzeczny po tym. FAceta sobie trzeba ustawić , a jak nie słucha to dać mu w jaja

Gość w pozycji na jeżdzca też
można odczuć dominację mężczyzny spróbujcie odwróconego jeżdzca, niech on ściska cię za pupę, porusza nia itd. tak żebyś czuła jego siłę. wielu facetów lubi na jeźdzca i nei sądze żeby tu chodziło o dominację kobiety. Ta poycja jest po prostu dla nich wygodna. tak jak dla nas klasyczna albo od tyłu. Bo zawsze to jedna strona odwala "czarną robotę" czyli ruchy :D a to męczy mój facet uwielbia na jeźdżca, ja lubie być pod nim. I jakoś dajemy radę, urozmaicamy sobie seks. Ja lubię dominację mężczyzny i nawet jak jestem na górze to są sposoby żeby on dał mi odczuć że rządzi Nie widzę problemu. Chyba że u ciebie to jest brak komunikacji z facetem.

Gość no ja wlasnie
oj bedziecie autorce tlumaczyc jaka super jest ta pozycja, dla mnie ona tez jest najlepsza,ale nie kazdy jest taki sam, ona tego nie lubi, a facet nie potrafi jej dodac odwagi ,zeby to polubila. mysle ,ze to tkwi w tym ,ze nie potrafi sie do konca przed nim otworzyc. wlasnie tych wszystkich facetow laczy jedna cecha, ze oni czesto mowia, ze oni sa tacy super w lozku, nie wiem czy to lezy w tym,ze poprzednie partnerki ich w tym usiwadomily czy oni sobie to wbili do glowy. oni sami nie chca niczego zmieniac. trudno im zrozumiec, ze wcale tacy super nie sa i raczej daza do tego ,ze partnerka ma cos zmieniac, bo przeciez poprzednie nie narzekaly! u mnie bylo to ze on lubil miec seks przez dwie godziny,a ja moglam juz konczyc po 15 minutach i ciagle tylko slyszalam, ze przeciez kazda tak lubi. nie, nie kazda!! i niech sobie teraz szuka innej, powodzenia

Gość geryhol
jak to czytam to nie umiem sobie wyobrazic, przeciez chyba sex nie wyglada tak, ze czekacie ustawinei w jakiejs pozycji zwyczajnie podczas pieszczot przewroc sie na bok i zlap go za reke pociagajac za soba ja tez nie lubie na jezdzca..lubie na boku albo ja na plecach on na boku i moj facet sam mnie "układa" tak jak lubie, w zasadzie na jezdzca tylko gra wstepna

Gość kolorowaa kredkaaa
"jak to czytam to nie umiem sobie wyobrazic, przeciez chyba sex nie wyglada tak, ze czekacie ustawinei w jakiejs pozycji". A ja umiem. Jak kobieta nic nie robi tylko leży i czeka to tak to wyglada właśnie.

Gość bolacyzab
Nie wiesz, jak sie poruszac...? Boze, to ile Ty masz lat? Przeciez, jesli sie z Nim kochasz, to cos czujesz, jakies doznania, emocje, niech one Cie prowadza. Dobrze ktos wczesniej radził, kompromis- raz tak, ja Ty chcesz, raz tak, jak On. I tyle. Czy z powodu niecalkowitego dopasowania pod wzgledem seksualnym warto psuc cos, co zapowiada sie na udany zwiazek? Tym bardziej, ze potraficie o tym rozmawiac i podejmujecie jakies proby naprawy takiego stanu rzeczy. Ja bym probowala to jakos dopasowac.

Gość no ja wlasnie
ja tez tak probowalam isc na kompromis; raz bedzie dlugo jak on lubi a raz szybko jak ja lubie. to zrobil to tak szybko, ze nawet na mnie nie poczekal ot co. jak mu to powiedzialam to on na to "no co przeciez chcialas szybko" u mnie ten seks,a raczej problemy z nim, przeslanialy wszystkie te pozytywne cechy ,ktore mogly byc w tym zwiazku.

Gość ja tak robie
mam 25 lat, i wczesniej 3 lata z jeednym chlopakiem uprawialam seks, a potem 2 lata z drugim , wyprobowalismy duzo rzeczy, wiec nie jestem taka do niczego :/// tamte poprzednie chyba wbiłu mu do glowy ze jest super, bo kiedys przeczytalam na poczatku zwiazku naszego przypadkiem smsa , że swietnie całuje :/ co wedlug mnie kompletna bzdura, ale jak widac kazdy lubi co innego.

Gość ja tak robie
z biegiem czasu wzrasta u mnie to podirytowanie tą sytuacją, i dzis ma wieczorem przyjechac do mnie, az nie chce mi sie calkiem tego seksu, chcialabym sie z nim kochac bardzo, ale sie zniechęcam tym jak jest. i chyba dzisiaj wcale tego nie zrobimy

Gość autorka to zimna kloda i tyle

Gość no ja wlasnie
zylam wtedy w tym zwiazku caly czas w stresie, bo nie lubilam seksu z nim,a on mial jeszcze taki temperament , ze moglby codziennie, a ja nie mialam sily codziennie na 2 godziny seksu :O no pomeczysz sie pomeczysz i zobaczysz albo to ruszy w jedna albo druga strone. nasz zwiazek trwal 3 mce i codziennie myslalam, jak ja przezyje chociazby kolejne 3. dla mnie moglby on sie za takiego super uznawac, jakby umial sie do mnie dopasowac. jakos wszyscy poprzedni to wiedzieli i ja nawet nic nie musialam mowic, konczyli zaraz po tym jak ja. a tak taki seks to meczarnia. no ale moze najpierw sprobuj z nim porozmawiac, niech widzi ,ze na szali lezy koniec waszego zwiazku. ja mialam taka powazna rozmowe, on wtedy sie na wszystko godzil, wtedy byl taki kochany ( w tym momencie), ale co z tego potem i tak nic z tego nie wyszlo :(

Gość ja tak robie
dzięki, to znaczy ze mam byc sama do konca zycia bo jestem kłoda

Gość ja tak robie
a co myslisz o facecie ktora konczy i nie zwraca uwagi na to czy kobieta miala orgazm czy nie?

Gość ja tak robie
a dopiero pozniej pyta czy bylo dobrze?

Gość no ja wlasnie
heh kiedys taki jeden mi tak zrobil to juz sie wiecej nie spotkalismy :D no pomijajac tego mojego bylego, tez raz tak skonczyl,ale mu wtedy nagadalam wiesz u mnie wszystko zalezy w duzej mierze od partnera; po pierwsze daze raczej do swojej przyjemnosci, czyli zazwyczaj pcham sie na gore;), bo jak ja nic z tego nie bede miala,to co to za seks?? ale powiem ci ,ze sa tez tacy faceci, przy ktorych nic tylko lezec jak kloda, bo oni nie wiedza co robic. dlatego jest tez roznie, przy niektorych namietnie i normalnie rządza wisi w powietrzu ;) a przy niektorych to porazka, ze moga sobie tez myslec ,ze bylo "tak sobie"

Gość facet jest egoistą
w seksie a podejrzewam , że ta w ogóle też, tylko jesteś z nim zbyt krótko i jeszcze tak na codzień jakoś sie stara, z czasem wyjdzie ....;

Gość J.D.Robb
na jeźdźca ,!? najeźdźca? jaki najeźdźca - germański kur....a oprawca!

Gość wywietrzała oranżada
miałam podobnie...mój chłopak był trochę leniwy w łóżku.....i ciągle chciał na jeźdzca....ale powiedziałam mu że to niemeskie i że to mnie nie podnieca..Każdy facet chce być dobry w tym , więc jak mu wjechałam na ambicję to wszytko się zmieniło, teraz sam proponuje urzmaicenia, żeby nie wyjść na ciapę:) Natomiast swoich przyzwtczajeń nie zmeniałam...jeśli on chciał się kochać to on musiał to inicjować, ...inaczej ja nie zaczynałam...drastyczny środek ale skuteczny. Do autorki _ jesteś kobietą ....znasz sposoby jak sprawić żeby facet zwariował, wypnił się tu i tam, załóż sexy bleiznę i udawaj że nie wiesz o co chodzi, a on bęzie wychodził ze skóry:)

Gość skoro nie zmienisz
przyzwyczajeń to z jakiej racji on ma to robić????????????????? dziwna jesteś!!!!! raczej tępa i nie dorosła :O

Gość jesteś egoistką
na dodatek słaba psychicznie skoro nie potrafisz z nim zagrać w otwarte karty!! zostaw go bo na niego nie zasługujesz!!!