Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tusia_c

facet powinien płacić

Polecane posty

Gość tusia_c

2 lata temu poznałam chłopaka, bardzo się starałam w tym związku, żeby wszystko było ok... nie pozwalałam mu sobie kupować drogich prezentów, bo usłyszałam kiedyś od niego, że kobiety to straszne materialistki itp. nie wiem dokładnie, kiedy pojawiła się ona, szczeniara lat 18, tleniona blondyna... zaczął mieć "mniej czasu" i "był zajęty", zaczęłam coś podejrzewać, niedługo potem zerwał jego i mój dobry kolega wreszcie nie wytrzymał i się wygadał, że ta małolata doi z niego kasę, on jej kupuje co tylko ta chce, a on za nią lata z wywieszonym językiem, że ona go zwyczajnie wykorzystuje... każe się wszędzie wozić i ostatnio kupił jej biżuterię za 2000 zł itp. a kto kupuje takie rzeczy dziewczynie, z którą jest od miesiąca i że on jest ślepy... że każdy mu to mówi, że źle zrobił ,że ze mną zerwał więc teraz taka uwaga dla dziewczyn: jak jesteście w związku, to ceńcie się, bo widać, jak facet musi słono płacić, to mu się wydaje, że ma księżniczkę, a jak nie musi płacić, to myśli, że darmo dają

Gość maaaam
po diabla zakladasz drugi topik? nudzi ci sie? moze idz sie poopalac, co?