Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalinka9090

Ex i grubość.

Polecane posty

Gość Kalinka9090

Bardzo kocham pewnego chłopaka, już właściwie od paru lat. Byłam z nim, potem się skończyło, a ja nadal kocham. Wiem od ludzi, że on o mnie pamięta, że mu się podobam, że myśli, ale nie ma odwagi znowu próbować. No i teraz mój problem. Od czasu rozstania roztyłam się, robię coś z tym, ale pewnie z pół roku (jak nie więcej) mi to zajmie. A codziennie o nim myślę, szaleję już z tego zakochania, boję się, że kogoś pozna. Jestem załamana, bo teraz nie mogę się do niego odezwać. :( On ma już 29 lat, boję się, że jak będę gotowa, to będzie za późno.

Gość Kalinka9090
up up

Jeżeli dobrze rozumiem to uważasz, że powrót nie jest możliwy tylko dlatego, że mu się nie spodobasz w grubszej wersji?

Gość mam podobnie tylko wszystko
bardziej skajne, eksremalne

Gość Kalinka9090
tak właśnie, nie pokażę mu się na oczy taka gruba kiedyś byłam super laską :) a teraz potwór muszę czekać, aż się zmienię a życie mija... co to znaczy ekstremalnie?

Gość mcmer
No nie jak to mówią nigdy kochanego ciała za mało on nie chce wchodzić do tej samej rzeki bo się boi rozczarowania i przezywania wszystko od nowa nie wiem jak się rozstaliście ale życie to jest jedyny wielki kompromis jak się "kochacie" to walcie sprobuj napisać pogadać

Gość Kalinka9090
spróbuję napisać i pogadać jak tylko się odchudzę to jest bardzo przystojny mężczyzna, może mieć piękne dziewczyny i w takiej się zakochał i taką pamięta a jak mu się taka pokaże to nic z tego ja nie mam problemu - pokazać się czy nie ale jak przetrwać ten trudny czas diety ech