Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzcie prosze

ona lubi spermę?

Polecane posty

Gość a jednak średniowiecze
bije na kilometr i zakłamanie oraz ciemnogród Autor ,mysli chyba tak...mnie wolno, ale moja przyszła ma być czysta jak łza i nigdy wczesniej nie wolno jej było dotykac faceta. A jak dotkneła to jest skazona. Daj lepiej spokój dziewczynie i idź sobie szukaj dziewicy niskazonej. A obecna dziewczyna bedzie szcześliwa i znajdzie faceta, którego jest warta i który nie będzie się zastanawiał, czy to dobrze ze chce mu robic dobrze. Po prostu najlepiej to zamknij się w klastorze i do końca zycia wal kapucyna. Tak będzie lepiej dla ciebie i swiata.

Gość odp prosze
czasem mysle ze najlepiej jakbym mial dziewice,ale zaraz by biegala za innymi peniasmi zobaczyc jak to jest z innym..i tak zle i tak nie dobrze

"czasem mysle ze najlepiej jakbym mial dziewice,ale zaraz by biegala za innymi peniasmi zobaczyc jak to jest z innym..i tak zle i tak nie dobrze" skąd tyś sie urwał? zryty beret masz, ktos cie molestował w dzieciństwie?:o

Gość odp prosze
Autor ,mysli chyba tak...mnie wolno, ale moja przyszła ma być czysta jak łza i nigdy wczesniej nie wolno jej było dotykac faceta. A jak dotkneła to jest skazona.-lol-nie chodzi o seks,a wiec mam zrozumiec ze polykanie spermy chlopakowi z ktorym sobie jest dziewczyn a jest normalne.ahha dzieki wielkie za uswiadomienie..

Gość jdfog
w klasztorze sprawdź najpierw czy nikt inny się nie spuszczał na tą podłogę

Gość nie generalizuj
Nie generalizuj Szalona. Bo i tak nas w końcu odkopiecie i wam ostatnie jabłka zeżremy. ;) A i tam Wam się w końcu spodoba inna zabawa :P

Gość A tak ogólnie to
najgorsze typy sa takie, które cos powiedzą, powiedzą cos głupiego i cały świat im tłumaczy że są w błedzie, a oni dalej swoje. Autor po tych wypowiedziach powinien zmienic zdanie...a on się dalej upierw w swoich zabobonach. Ograniczony jakiś, czy analfabeta. Szkoda, ze nie ma na formum tej dziewczyny, zaraz bym jej napisał - UCIEKAJ OD TEGO FACETA, BO ZA 5 LAT, BĘDZIE CIE BIŁ JAK W ZAKRÓTKIEJ SPÓDNICY WYJDZIESZ NA ULICĘ

Gość odp prosze
wiesz to spoleczenstwo w tych czasach jest dziwne,najlepiej to od razu byla prostytutke poslubic...przeciez to [przeszlosc co robila,nie znala "mnie" ....

Gość odp prosze
ludzie ja akceptuje ta dziewczyne bo ja bardzo kocham i jest dla mnie wszystkim,pewnie dlatego troche mi przeszkadza kawaleczek jej przeszlosci,a i kto powiedzial ze nie zmienilem swojego zdania na ten temat?

Gość bgfnhjty6ui8
wiec dla ciebie polykanie spermy rowne jest prostytucji? :O wow, mam dobra rade- wez se jakas laske z ultra katolickiej rodzinki ktora mamozg wyprany,ona twojego fiutka nie tknie nawetplacem, bedzie lezec jak kloda raz na miesiac

Gość Co za powaleni faceci
jeszcze zyją....w przedwojennej Polsce mniej zakłamania było

Gość opd prosze
nie,nie jest to prostytucja,to byl troche ekstramalny przyklad..ale ja nie chce zednej cnotki ludzie,po prostu chcialem sie dowiedziec jak na samym poczatku zaznaczylem,czy lykanie spermy w dzisiajszych czasach swojemu chlopakowi z ktorym sie jest zalozmy pol roku jest normalne,odpiszcie tylko czy jest to naturalne...nie potrzebuje rad typu: idz do klasztoru,zostaw ja czy ze sredniowicza przypadkiem nie jestem..

Gość ma i nie ma
A jakie to ma znaczenie czy minęło 2 czy 10 miesięcy. Sa kobiety które nigdy tego nie zrobią bo tego nie lubią i tyle Twoja to lubi i tym się rozkoszuj a nie oceniaj jej.

Gość po pół roku to nie jest normal
To prawie zakon. Na drugiej randce się to robie

Gość Jeni lubia inni nie
I już. Jaka na miękko tez nie wszyscy lubią. I jest z tego problem? Są dziewczyny które to lubia, a sa i takie, które tego nie znoszą. I nie ma znaczenia, czy po tygodniu, dwóch, czy 52 tygodniach znajomosci. Mam wrażenie, ze facet który zadał to pytanie to typowy zazdrośnik. Teraz się zastanawia, czy łykała byłym....a za kilka lat będzie robił awanture zonie jak spotka się z kolega z podstawówki w KFC. Zal mi jego dziewczyny, bo trafiła na zadrośnika i niewdzięcznika

Gość kaznodzieja
opd prosze, czy ty się czasem nie zastanawiasz nad tym co piszesz? poczytaj sobie swoje posty, przeziera z nich mały zakompleksiony człowieczek. ciesz się chłopie, że trafiła ci się laska co lubi łykać. zaręczam ci, że niewiele jest takich, którym sprawia to przyjemność.

Gość odp prosze
taaa a jakie ma znaczenie czy klientka sie stuka z typem na pierwszym spotkaniu czy 10 no nieee i tak caly swiat sie pierdoli

Gość kaznodzieja
opd prosze o co ci kaman?

Gość odp pls
o co mi chodzi? a tobue o co chodz tlumaczac mi ze malo takich i co z tego i o jakich wy kompleksach mowicie,oswieccie mnie moze to pomoze?malego mam czy maly wytrysk?

Gość dziewczynamalina
Jesteś po prostu zazdrosny, ale żeby być zazdrosnym o przeszłośc to troche przesada. To że lubi połykać to nic strasznego. A pomyśl że ona może też chce żeby tobie było nieziemsko dobrze. Więc i Tobi i jej jest dobrze, w czym problem?

Gość kaznodzieja
zamartwiasz się tym, że twoja laska łykała spermę swojemu ostatniemu chłopakowi. dodatkowo masz problem, że laska łyka twoją spermę (według ciebie powinna jeszcze trochę poczekać). z twoich wypowiedzi na ten temat można płakać lub się śmiać. ja tego nie robię, po prostu żal mi ciebie!

Gość odp pls
kaznodzieja-dzieki za wspolczocie,naprawde a i nie przeszkadza mi to ze mi lyka,wiem ze sie stara i chce zeby bylo mijak najlepiej-zlota dziewczyna podobnie miala z poprzednim i patrzac na to oczami zwyklego Kowalskiego nie ma w tym nic zlego,ale patrzac na to moimi oczami szkoda ze byl ktos taki jak jej byly ps.wiem ze nie jestem normalny w 100 pro,darujcie sobie a i dzieki za wszyskie odp

Gość moje zdanie takie
człowieku to chore nie jesteś jedynym facetem na świecie kłamała czy nie po co to ruszasz? to jej prywatna spr może nie miała a chciała tylko ci zaimponowac albo nie wyjść na totalnie zieloną,co z tego jest ci z nia dobrze i to się liczy może jeszcze odkopiesz to co robiła w wolnych chwilach jak nie była z tobą z kim się lizała kto do niej zarywał?"musi być czysta" marne szanse zeby znależć w dzisiejszych czasach dziewice 15 idą idą juz w pare aż się kurzy.ja jakoś nie widzę waszego związku bo zaczynać robić z gówna dynamit.i zgadzam się w zupełności nic tylko czekac jak za kilka lat ona wyłapie od ciebie za krótką mini albo zbyt duży dekold,ja juz takiego faceta przerabiałam tez było extra ale zaczął czepiać się wszystkiego a to tego ze ktoś do mnie napisał esa a to że zbyt wyzywający makijaż a to że dekold za duży a to bluzka przeswitująca a nawet ze ktos zbyt długo sie na mnie patrzył dosłownie zawsze miał coś współczuje tej dziweczynie ja zyłam 15 lat w takim więzieniu.

Gość moje zdanie takie
zaczyna sie chorobliwa zazdrość to do niczego dobrego nie prowadzi a odnośnie jeszcze tej spermy wkurz cię że niby byłemu łykała a ty niby taki święty byłeś?

Gość kaznodzieja
odp pls żałosny jesteś! pociągnij ją trochę za język, kto wie czego możesz się dowiedzieć. może i w tyłek dawała przed poznaniem ciebie? to będzie dopiero trauma dla ciebie, no nie?

Gość odp pls
wazne jest dla mnie kim byla moja dziewczyna i co robila. Wiem, ze takiej nie mam, ty bys chcial miec dziewczyne, ktorą pukal Bog wie kto?

Autorze - jesteś na najlepszej drodze do rozpierdolenia tego Waszego związku! Masz schizy dotyczące jej przeszłości, masz jej za złe że Ci szczerze odpowiedziała na TWOJE pytanie (po jaką cholerę się pytałeś, jak nie potrafisz zaakceptować odpowiedzi?). Wypominasz jej to połykanie u byłego chłopaka, a nie zauważasz, że ona tym łykaniem spermy okazuje Ci bezgraniczne zaufanie i miłość! Tamtego też kochała, nawet wtedy, kiedy było między nimi źle, bo on był niedobry. I teraz Ty zachowujesz się TAK SAMO, jak Jej były chłopak - jeśli się nie zmienisz na lepsze, to ona od Ciebie odejdzie! Szukasz dziury w całym, zamiast się cieszyć tym, że ona jest teraz z Tobą i tylko Ciebie kocha i pragnie z Tobą być. Jest takie stare powiedzenie, że docenisz to co miałeś dopiero wtedy, kiedy to stracisz...

Gość odp pls
casanowa masz racje,troche wasze odpowiedzi daly mi do myslenia,miedzy czasie rozmawialaem z moja dziewczyna..jest dobrze i dobrze bedzie,dzieki wszystkim tym chorym jak i normalnym za odpowiedzi..casanowa naprawde do mnie tarfiles,niczego nie zepsuje,niechce:] warto dodac jednak,wazne jest z kim sie jest...i czasem trzeba przycisnac,poznac jej czarna przeszlosc(wiecie o co chodzi) powodzenia w milosci ludzie