Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewela1777

Pieluszki z Lidla

Polecane posty

Hej czy uzywalyscie pieluszek z Lidla ?? Jesli tak to ktore i jaki rozmiar i oczywiscie czy sie sprawdzily.

Gość kaliibion
próbowałam różnych ale te wydały mi sie najlepsze. Są z nami już 2 lata - rozmiary przeszłam wszystkie

Nie sprawdziły się, odparzały dupkę. Z pieluszkami trzeba trafić. Moją córcię odparzały oryginalne Pampery, Huggiesy. Za to bardzo dobrze sprawowały się Happy i Pampers Slep&Play.

Gość Finezyjnna
U nas lidlowe Toujours się sprawdziły. Przeszliśmy wszystkie rozmiary :)

Gość gosianica
tych z lidla akurat nie testowalam.obecnie uzywam dada z biedronki i mi pasuja,a jak cora byla mniejsz to z rossmana baby dream i tez sluzyly

Gość mamusiaDzidzi
Ja tez polecam dada z biedronki!!

Gość gosianica
pewnie.wszystkie sa jednakowe tylko w roznych rozmiarach.nadaja sie i dla takiego malenstwa

Gość nie zgadzam sie z
dada sa troche twarde, wiec nie wiem czy dla maleństwa takie super

uzywalam krotko pieluch z lidla w rozmiarze maxi-chyba 9-20kg i sprawdzily sie- nie przemokly nawet w nocy, teraz mam 2 duze paki tych na 11-25kg bo dostalam w prezencie na zapas i jeszcze ich nie otwieralam bo na razie mamy pampersy baby dry-2 kartony jumbo=180 pieluch i wychodza taniej niz jakiekolwiek tzw.tanie. Dlatego staram sie szukac promocji na duze paki pampersow bo warto,szczegolnie jak dziecko juz nie zmienia rozmiarow co 2 tygodnie i mozna kupic zapas

Słyszałam , że pieluszki z lidla są bardzo dobre . Moja kuzynka była bardzo zadowolona . Ja kupuję dla synka dada z biedronki . Zgadzam sie ze stwierdzeniem , że z pieluszkami trzeba trafić . To , że nadają się dla jakiegos dziecka nie znaczy , że są idealne dla twojego .

zależy od dziecka moja klonice "przeżyły" pieluchy z tesco jak były noworodkami, zresztą żadna marka ich nie uczuliła.

Przy pierwszym dziecku kupywałam z Lidla te od 7-18kg i poptem od 11-25kg i byłam zadowolona.Od paru dni zakładam młodszemu te od 4-9kg i są super. Radze kupić najpierw małą paczuszkę i sprawdzieć czy nie odparzą.U nas odparzały oryginalne pampersy,mógł tylko sleap&play,które tez polecam.

Dla noworodka polecam newborn z Rossmana bardzo fajne z siateczka i gumeczkami po bokach.U mnie sie sprawdzily ale mój syncio szybko z nich wyrósł