Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zapalnik

moja luba pojechała do przyjaciela

Polecane posty

Gość lkklklkl
no bo go kocham ale o tamtym też nie potrafię zapomnieć...

jeśli ktoś przeżył prawdziwą miłość to będzie ją pamiętał do końca swoich dni taka prawda i nic tego nie zmieni :)

Gość lkklklkl
tylko że ta moja miłość trwała krótko ale namiętnie i to było dawno temu... a co do przyjaźni to nie prawda istnieje taka przyjaźń...

tak to prawda istnieje ale rzadko jest to prawdziwa przyjaźń po jakimś czasie pojawia się zauroczenie itd...... :)

tak to prawda istnieje ale rzadko jeśli jest to prawdziwa przyjaźń, jeśli nie to po jakimś czasie pojawia się zauroczenie itd...... :) poprawiłem sorki :)

hehehe chyba za bardzo nie zalezy twojej kobiecie na tobie :D przyjaźn damsko meska to bardzo sliska sprawa i raczej w wiekszosci przypadków konczy sie łozkiem... ale to chyba tak naprawde wtedy nigdy nie była do konca przyjaźn ;) pecha masz stary ;)

najgorsze jest to, że się nie wie, czy ten drugi to prawdziwy przyjaciel kobety, czy....kłusownik

Gość lkklklkl
miałam takiego przyjaciela tzn. z mojej strony to była przyjaźń mogłam mu się wyżalić, wypłakać po kłotni z chłopakiem, miałam w nim oparcie...ale z jego strony to raczej było coś więcej...

Gość cos wiem na ten temat
przyjazn kobieco meska ??????? to tylko obludna nazwa ........... niestety taka sytuacja jest bardzo zadko spotykan i zazwyczaj ma inne podloze kryjace sie pod tym podchwitlywym stwierdzeniem !!! NIE LUDZMY SIE!

Gość lkklklkl
raz miał raz nie. Nie był w takim stałym związku jak już to takie krótkotrwałe, ja za to miałam tego o którym nie mogę teraz zapomnieć do końca...Ten przyjaciel zawsze był przy mnie, doradzał mi, domyśliłam się ze z jego strony to nie taka zwykła przyjaźń, ale niczego ode mnie nie wymagał...

przyjaciel mojej lubej jest stanu wolnego... ;-) a właściwie : byłej lubej... :-P bo innego rozwiązania nie widzę

Gość lkklklkl
porozmawiaj z nią jeszcze... może jakoś to wytłumaczy... chociaż nawet moim zdaniem to trochę przegięcie... a dokładnie na ile dni jechała??

na cały weekend wyjechała a co tu tłumaczyć? Wiedząc, że sprawia mi to przykrość, sama przyznając, że robi źle, sama przyznając że nie powinna jechać... pojechała

Gość ****ogrodnik*****
wyrwij chwasta

owszem, są , GG, Skype i inne heh... z jakichś strasznie ważnych powodów musiała się z nim zobaczyć osobiście. Oczywiście tych powodów nie udało mi się z niej wycisnąć

Zapalnik tak od razu nie przekreślaj tego wiesz różnie bywa porozmawiaj z nią powiedz jej że takie rozjazdy ci nie pasują że kolega ok ale nocowanie to już przesada wiesz różnie bywa mimo że ufasz jej a tak pewnie jest to powiedz że nie ufasz jej przyjacielowi ;)

ghost: to nie na moje nerwy... tym bardziej, że to recydywa o jeden wyjazd za dużo...

sorry ale doswiadczenie mi mowi ze to soczysta bajka choc chcialbym sie mylic tak samo jaki i w moim przypadku .......

wiesz może chciała jemu powiedzieć że to koniec przyjaźni bo naciskasz i chciała jemu to powiedzieć w oczy tak było u mnie ale jej powiedziałem że może owszem ale przez tel. :) wiem to było popdłe ale to co widziałem na kompie i te rozmowy i zdjęcia to nie było mowy o kolejnym spotkaniu :) nie wiem jak u ciebie :)

hej ghost. jaka masz pewnosc ze to juz koniec????

ghost: - on był z miesiąc temu i nocował u niej kilka dni. Jakoś tak przeszło bez echa. Może to do mnie jakoś nie dotarło. Nie robiłem jej za to jazdy. Teraz z jej pomysłu ten wyjazd Tym razem była awantura. Sama przyznała, że robi źle, że nie powinna jechać. Wiedziała, że mnie to rani.. a jednak pojechała. To najbardziej wkurza.

no nie mam tak trochę porównuje do mojej sytuacji :) czasem trzeba się zastanowić i nie przekreślać wszystkiego jeśli komuś zależy

dlaczego mi ma zależeć, jeśli jej, jak widać, bardziej zależało na spotkaniu z tym kolesiem niż na weekendzie ze mną?

zgadzam sie ! ale jak podejsc do sprawy zaufasz to na koncu sie rozczrujesz w 90% zaczniesz naciskac czy nie daj boze sprawdzac lub kontrolowac to ....... i co tu robic? bo w takiej syruacji zaufanie ma wielki znak zapytania !

pół roku razem Chyba nie mam wyboru. - nie jest w stanie mi racjonalnie i sensownie wyjaśnić po co pojechała - pomimo tego, że wie, że nie powinna jechać - wyjechała - pomimo tego, że wie, że mnie to rani - wyjechała - to była jej decyzja sprzed kilku dni, o której raczyła mi powiedzieć... na kilka godzin przed wyjazdem - jedzie DO FACETA, NA NOC ona wybrała, kto dla niej ważniejszy 3mcie się, dzięki za wsparcie idę odespać problem.