Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna_smutna

granica szczęścia...

Polecane posty

Gość czarna_smutna

Mam problem... Zastanawiam sie ostatnio gdzie lezy granica szczescia ludzkiego? Jak wazne jest spelnienie sie w zyciu? Bo mi ostatnio nic nie wychodzi, mam dosc domu, wlasnego miasta, mam dosc siebie i wakacji. Facet mimo ze strasznie kocha nie chce zmienic pewnych rzeczy. Poza tym sama sobie sie nie podobam i nie potrafie tego zmienic... To jest cholernie smutne nie lubic siebie samej. Czuje sie cholernie nieszczęśliwa i nie mam z kim o tym porozmawiać...

Gość jakby tak strasznie
kochal jak piszesz to nie byloby tego tematu bylabyś szczęśliwa, piekna i caly świat bylby piekny

Gość czarna_smutna
ale to nie sam facet jest problemem... Problemem jest ostatnio wszystko. Chodzę smutna i ciągle chce mi się płakać. Nie mogę sobie z tym poradzić... a to już trwa od miesiąca i stało się uciążliwe :(

Gość depresja .....

ale to nie sam facet jest problemem... Problemem jest ostatnio wszystko. Chodzę smutna i ciągle chce mi się płakać. Nie mogę sobie z tym poradzić" wszystko nie jest problemem ... problemem jest to że sama nie jestes w stanie okreslic co jest problemem... psycholog :D bo gołym okiem widać że masz zaawansowaną depreche ;)

Gość takie tam duperele
A ja sądzę, iż Twoja intuicja podpowiada Ci, iż nadciągają problemy. Może chodzi jednak o faceta, może o związek, może o coś innego. Ale nie lekceważ tych objawów.