Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifolandiaaaaa23

dzien wolny za 15??

Polecane posty

Gość fifolandiaaaaa23

Gość fifolandiaaaaa23
od 2 miesiecy pracuje w sklepie sporzywczym no w sklepiku, i szef mi powiedzial ze nie moge odebrac dnia wolnego za 15 bo i tak mam wolne, ale wszyscy inni moga tylko to sklepow niedotyczy. Cos mi sie nie chce wierzyc??

Gość rwe
揚げる際に熱の通りを良くするために円形の生地の真ん中を丸く抜いて輪(トーラス)にしたリングドーナツ、棒状に伸ばした生地をねじったツ

Tak. Za święto przypadające w sobotę należy się inny dzień wolny.

Gość fifolandiaaaaa23
no alw mi on mowi, ze to sklepikow niedotyczy

Gość fifolandiaaaaa23
bo my pracuejmy 7 dni niedziela jest pracujaca, a to dotyczy osob ktore maja wolne w niedziele, nie wiem ale nie chce mi sie wierzyc, bo moja kol pracuje w sklepie odziezowym w galeri i noromalnei ma do odebrania jeden dzien

gdyby 15-08 przypadał w niedziele to możesz sobie odebrać a tak to nie bo to jest sobota i tak jest wolna, a jezeli świeto przybada w niedziele tzn czerwony dzień nakłada sie na tzw czerwony to wtedy należy sie dzień wolny:0

Dziewczyno Twój pracodawca nabija Cię . A ciekawo swoją drogą jak udokumentuje to wszystko w grafiku ? Wpisze , że miałaś dzień wolny odebrany i podsunie Tobie pod nos do podpisania .

Gość fifolandiaaaaa23
wlasnie w kodeksie pracy jest napisane ze jesli dzien swiateczny wolny od pracy wypada w sobote to pracownik go odbiera w inny dzien pracujacy a jak w niedziele to nie bo niedziela i tak jest dniem wolnym wiec mylisz sie

Gość fifolandiaaaaa23
do brzeszczykiewicza to bylo a co do wolnego dnia to i tak nie wiem po co mi to bo ja juz 8 dzien pracuje bez dnia wolnego i nastepne 5 az do 15 :(

Gość Anka Z
Jak wygląda wasz tydzien pracy? Kiedy macie wolne?

Gość fifolandiaaaaa23
to mowicie ze mam dzien wolny do odebrania bo dzis ide sie klocic o wszytsko o to ze napierdalam po 15 ni z rzedu i tylko jeden dzien wolny i huj dalej napierdalam ze juz mam dosc!!!!!!!!!!!!! jego kurwa oszukiwania to jest firma kant&oszust niech szuak sobie innego losia jelenia debila ;/

Gość fifolandiaaaaa23
Ania Z jakie wolne ja nie wiem co to jest. Pracowalam 9 dni potem 1 sierpien mialam wolny teraz juz pracuje 8 dzien i wczoraj mi powiedzial jak sie zapytalam kiedy bede miala wolne ze no 15. Wiec bede nachrzaniac 13 dni zajebiscie ;/

Gość pytajaacaaaaa
Brzeczyszczykiewicz od czego masz swojnick, od nazwiska, ? jest bardzo fajny :)

Gość taka jedna ... ...
U mnie w pracy liczy się miesięczna liczbę godzin do przepracowania. I 15 sierpnia obniża tą miesięczną liczbę o 8 godzin. I nie ma znaczenia, czy ktoś miał w grafiku wolne w tym dniu, czy też nie. Należy się dzień wolny i już.

Jak masz wątpliowści to mozesz zadzwonić do Państwowej Inspekcji Pracy - udzielają porad przez telefon.