Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko dwie papugi

Coś dziwnego!

Polecane posty

Gość Tylko dwie papugi

Może wy mi to spróbujcie jakoś racjonalnie wytłumaczyć, bo ja już nie wiem... A więc.. mieszkam sama w małym domku na wsi. Mam dwie papużki faliste. Dzisiaj rano, o ok. 7 zmieniłam im wodę, dosypałam pokarm i pojechałam do miasta, do rodziców. Wróciłam jakieś dwie godziny temu ... Podchodzę do klatki dla papug, a tam zmieniony układ ustawienia tych ich patyczków, na których siadają! Także takie kółeczka po których się wspinają były powieszone w innym miejscu!!! I teraz się trochę boję, jak to się mogło stać. Przecież papugi same sobie tego nie porozwieszały inaczej!! A tak jak pisałam mieszkam sama i kluczy do domu nie ma nikt oprócz mnie..! Oprócz tej klatki nic innego w domu nie uległo zmianie, ani nie zginęło.. Nie wiem, co myśleć... Macie jakieś pomysły na logiczne wytłumaczenie tego? ? ?

Gość ffffffffffffffffffffffff
ktos sie musial schowac w twojej szafie :classic_cool: albo okna zostawilas otwarte ostatnia wersja: masz zdolne papuzki:)

aha, czwarta wersja: masz spore klopoty z pamiecia...

skoro same tego nie zrobily bo nie moga nikt inny tez nie bo nie ma dostepu wiec musialas sama to zrobic, myslac o czyms innym a teraz dziwisz sie co i jak

ucaluj je za to ze sa takie zdolne

Nudzilo im sie , wiec przmeblowaly sobie pokuj:))) A powaznie, to ciezko wymyslic cos sensownego.

Gość jesteś koniem
i nie można Ci pomóc

pokÓj!!!!!!!!

Gość Tylko dwie papugi
Ale wiecie... przekręcić takie patyczki to jednak też trzeba w to siły trochę włożyć.. a one są takie malutkie.. A ja też raczej tego nie zrobiłam.. w sumie nie mam jakichś problemów z pamięcią, a zresztą rzadko im zmieniam to ustawienie... Już sama nie wiem... tylko boję się że ktoś mi się włamał do domu.. ale z drugiej strony po co miałby przewieszać patyczki i nic nie zabrać innego????

Gość madziiorkaaa787
Może jesteś lunatyczką???? ???? Przestawiłaś to podczas snu, rano byłaś zaspana, spieszyłaś się i nie zauważyłaś zmiany... a teraz nie wiesz skąd to się wzięło. To chyba możliwe?