Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telemaniaczka

do ludzi z Warszawy

Polecane posty

Gość telemaniaczka

Czy Europejska Wyzsza Szkoła Prawa i Administracji jest szkoła dobrą? Czy raczej sobie odpuścic? Poradzcie cos, bo jestem w kropce, a jezeli ne to podajcie inne szkoly dobre, gdzie moge studiowac administracje

Gość facet co lubi ...
Podstawowe pytanie brzmi : jak ładne masz nogi , jeśli sporo powyżej przeciętnej to każda szkoła jest dobra :classic_cool:

Gość telemaniaczka
up

Gość telemaniaczka
ładne mam nogi, ale chce skonczyc szko.le na poziomie i prace sobie załatwic dzieki Cv a nie nogom

Gość facet co lubi ...
Przecież wiadomo że najlepsze są szkoły państwowe tj UW i ew PW a potem dopiero szkoły prywatne

Gość facet co lubi ...
Magistrów jak mrówków , nawet po UW więc nogi 100% albo pracowitość 200% takie kryteria .

Gość telemaniaczka
wiem, ze panstwowe szkoly sa lepsze, ale musze studiowac zaocznie, i pomoc finansowo mamie, niestety niewszyscy moga studiowac na panstwowej

Gość facet co lubi ...
Są też zaoczne na państwowych ale drogo. A i tak głównym kryterium oceny są nogi więc jak jesteś powabną blondi to spoko możesz iść to jakiejkolwiek.

dobre kilka lat temu gdy jeszcze ta uczelnia miescila sie na Brackiej, moja siostra najarala sie na mnia bo Europejska, bo Prawo itp. Na szczęście jej przeszlo i dzis jest pania magister:P jakies 5 lat temu a moze dawniej szkole zamkneli ( po miescie chodzily glosy ze ktos defraudowal kase ) teraz wrocili tylko inna siedziba. Jest wiele dobrych uczelni a przede wszystkim bez zlej przeszlosci, poszukaj innej