Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laaddyypaannk

zakochalam sie w tej lazience

Polecane posty

Gość miętusek zielony
na pewno i tak wyjdzie ci coś twojego, mozna tylko się inspirować..mi się podobają też kinkiety lub żyrandol jak łazienka jest duża, kryształowy, które znowu wróciły do mody..

Gość laaadyyypaannkk
rowniez bardzo ladna, jednak za duzo tam sie dzieje jak dla mnie:) poza tym ja chce zeby tez byla praktyczna, stad wlasnie biale kafelki. Wszelkie drogie dodatki bede stopniowo dodawac.

Gość gsdgsrg
kolor na moje oko to jasna lawenda ;)

Gość laaadyyypannka
mietusek - tez kocham takie zyrandole:) lazienka ma 4,5 m2 wiec moze takie z czasem dokupie:) ale to stopniowo

Gość miętusek zielony
i tak trzymaj, skup sie na najważniejszych akcesorjach i nie wsadzaj taniej tandety,,..potem sobie skompletujesz dodatki..lepiej wydac wieksze pieniadze na na sciany i dobre baterie i kompakt..ja mam terakotę szaro-marmurową i choc ma wiele lat to swietnie zdaje egzamin pod wzgledem utrzymania...

Gość llaadyypaannkk
to jest pierwsza lazienka ktora bede sama projektowac i urzadzac, jestem tym bardzo podekscytowana:D mysle,ze urzadzenie calego mieszkanie zajmie mi jakies 2-3 latka, tak jak mowisz mietusku wszystko pomalu a z dobrych jakosciowo materialow, nie mam sie co spieszyc:) pozdrawiam:))

W Biromache widziałam kafle podłogowe o strukturze drewna ,ciemne tak jak ta podłoga z pierwszego linku ,nie pamiętam ich wymiaru ale były prostokątne ,można by było je ułożyć na przemian jak panele i ciemne fugi ,myślę że ładnie by wyglądało :)a kosztowały ok 23 zeta za m2:) Jedna wydaje mi się ,że jeśli jest tam drewniana podłoga to tylko dlatego ,że po pierwsze pasuje ,po drugie ,taki ma być klimat tej łazienki . Możesz rozglądnąć się za panelami łazienkowymi ,zamiast desek,chyba taniej wyjdzie a efekt bardziej zbliżony do oryginału :) Kolor może być także piaskowy,miętowy ,jasno niebieski ,szary :)kiedyś widziałam w programie z tymi dwoma ten tego "pedałkami "Colinem i tym drugim co urządzają wnętrza ,ze robili podobną łazienkę a na ścianach był kolor żółty a na jednej z nich chyba z lustrem była tapeta żółta znaczy w żółte wielkie kwiaty ,bardzo ładnie wyglądało :) Do takiej łazienki pasuje wanna na nóżkach :) Życze powodzenia w urządzaniu i lepiej dłużej a porządnie i z dobrych materiałów remontować mieszkanie a już tym bardziej łazienkę :)

Gość byki ortograficzne
ten kafelek - tych kafelków (nie - tych kafelek!) rozglądać się - rozejrzeć się (nie - rozglądnąć!)

Gość arabica
Ja też chciałabym sama urządzić swój dom:) Mam już sprecyzowaną wizję wystroju:) Teraz trzeba tylko cierpliwości, czasu i oszczędności;) Mam też na oku sklep, gdzie często są organizowane promocje, a sprzęty ogólnie są w bardziej atrakcyjnych cenach, niż w tradycyjnych sklepach. Możesz sobie tam zajrzeć: http://sklep.kati-kati.pl/. Szczególnie podoba mi się oferta z meblami łazienkowymi;)

autorko ;) kolor jest rzeczą trudną we wnetrzu ;) ten sam kolor we wnętrzu z oknem na północ będzie znacznie "zimniejszy" niż w pokoju/łazience z oknem na południe, a w pomieszczeniu bez dziennego światła- to ostateczna temperaturę nada mu ciepłe lub zimne źródło/ żarówka/halogen/swietlówka ten kolor ścian łazienki na zdjęciu z pierwszego linka najbardziej podobny jest do gotowych namieszanych kolorów do zakupu w wiaderku - DULUX Egipska Bawełna. To taka perłowa ciepła szarość- beż. ;)

Gość janek1234567891011
czadowa ta [url=http://www.galerialazienek.pl/]umywalka retro ale cena takiego cudeńka jest stanowczo za wysoka żeby w takie coś inwestować

jezeli chodzi o płytki do lazienki to radzę zapytac o ich scieralnosc oraz poziom antyposlizgowosci , ja zrobiłam taki błąd kupiłam ładne płytki na których można sie zabic,i nie inwestowac w tanie badziewie kafelki sie robi tak naprawdę na lata a najlepsze kolory mimo ze za nimi nie przepadam to odcienie brązu potem można tylko zmieniac dodatki w łazience i masz nowy wystrój, nie radzę białej podłogi można sie zarypac przy myciu

Gość KseniaK
Na pewno ciekawe dodatki do tej łazienki znajdziesz na www.homus.pl :)