Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnie fuksiara

co byście zrobili gdyby spłonęła wam sala weselna w dniu ślubu?

Polecane posty

Gość pewnie fuksiara

Wybieraliśmy datę ślubu sugerując się wolnymi terminami. W jednym hotelu mogliśmy wziąć 15 sierpnia. Ale mimo, że ludzie sobie ten hotel chwalili to zrezygnowaliśmy bo: noclegi dla gości trochę droższe niż gdzie indziej, za osobę również a menu skromniejsze, obok staw i baliśmy się, ze niedajboże ktoś dziecka nie upilnuje albo pijany sam się wwali i wejście na sale w dól stromymi schodami. wygrała data tydzień poźniej w innej lokalizacji. a dziś się dowiedziałam, że ten hotel co braliśmy pod uwagę spłonął. Uważam, że mi się pofarciło. ale co z ludźmi co wczoraj mieli mieć tam wesele na ponad 100 osób? Na prawdę współczuję, nie chciałabym się obudzić w dniu ślubu i dowiedzieć się, że mojego wesela, które tak planowałam nie będzie..

Gość u mnie w mieście
była taka sytuacja, siostra miała iść na wesele do znajomych w sobotę a sala spłonęła w piątek. Ślub przełożyli na rok później jak juz ta salę odbudowali. Zaproponowano im rekompensatę, jak się zgodzą na slub po odbudowaniu sali. Ciekawe jaka rekompensatę by zaproponowali gdyby się nie zgodzili.