Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cycowa paula

Ratunku moje tzytzki ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Polecane posty

Gość cycowa paula

mam nadwage. z tego powodu przechodze na diete. chce zgubic 12-15 kg. ale martwie sie co poziej stanie sie z moim biustem, kazdy mi mówi ze jak schudne tyle to piersi mi drastycznie zmaleją. nie chce tego.juz teraz nie mam ich za duzych ale jeszcze są ok. boje sie ze kiedy schudne zostaną mi same flaki, jakies malutkie A. podpowiedzcie co mam zrobic zeby zjechac z brzucha, ud, tyłka a biust zostawic w swietym spokoju. domyslam sie ze nie moge wykonywac cwiczen na klatke piersiową tak? pomózcie

Gość hvyvugugu
na to nie ma lekarstwa, albo figura albo biust

Gość Monikaaa120
wpisz w google 6 weidera

Gość cycowa paula
waze 77kg przy wzroscie 168cm. chce przejsc najpierw na jakas mało drasyczną diete, zero slodyczy chipsów, coli itp. 5 l wody dziennie. chleb razowy zamiast białego, duzo warzyw i codziennie cwiczenia. nie chce wybierac miedzy figurą a biustem

Gość suchsuch
o chyba bedziesz musiala wybierac :D bo to jest wrecz pewne ze zmaleją.

Gość cycowa paula
moja mama jak była na diecie i schudła najpierw około 8-10 kg to było ok, spadł jej brzuch, nogi sie wysmukliły, biust nic. pozniej zaczeła dalej sie odchudzac schudła jeszcze 5 czy 6 kg czyli w sumie 15kgi juz strasznie zmniejszyły jej sie piersi. ja mam taką samą budowe jak ona i pewnie ze mną bedzie tak samo