Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slubnawojnaq

wiecie co mnie boli

Polecane posty

Gość slubnawojnaq

jestem z facetem od 4 lat mamy 2 letnie dziecko niby sie kochamy ale boli mnie fakt ze 2 lata temu moj facet powiedzial ze wezmiemy slub w lato ze ze wszystkim zdazymy ,bylam cieprliwa przyszlo lato a on cisza...minela jesien ,zima wiosna i znowu gadnanie w te wakacje juz na pewno i co mamy sierpien i niby wstepny termin jest na marzec ale najlepsze jest to ,ze dzisiaj mi powiedzial ze nie wie czy bedzie nas stac na takie wesele jak sobie wczesniej wymarzulismy czy zwykly skromny cywilny slub nawet bez obiadu!!!! po!!! bez niczego -nie mam pretensji do niego ze moze nie byc kasy ale ze mi nie powiedzial dla mnie sprawa jest prosta a nie mydli mi oczy dwa lata!!! ja juz bym chciala nawet byle jaki slub jakwidze dookola te wszystkie moje kolezanki ktore nie ze wzgledu na dziecko ale na milosc biora lsuby i kuzynki to chuuj mnie strzela!!!!!!!!!!!!!!!!!! czemu akurat ja???? ja mam byc ta..oszukana

Gość miga sie od papierkow

Gość slubnawojnaq
mam dosyc zycia na kocia lape!!!!

Gość
Powiem szczerze. Ślub jak najbardziej. Ale huczne wesela to naprawdę zbędny wydatek. Miałam wesele (ok. 70 osób) bo rodzice nie wyobrażali sobie żeby było inaczej. Sama wolałabym obiad dla najbliższych w restauracji, bez muzyki, pijaństwa i tańców do białego rana.

Gość slubnawojnaq
ja juz mu powiedzialam ze dla mnie moze byc zwykly slub bez fajerwerkow ,cichyc tylko swiadkowie i my a on ze skoro tak ldugo juz czekamy to chce taki zeby smy nie zapomieli do konca zycia a nie byle jaki -ale ile mozna czekac?? i znowu zwodzenie??

wyprane i posprzątane ma? ugotowane też? seks ma? i wolosć też? bo jak mu sie coś nie spodoba to wyjdzie i trzasnie drzwiami więc po co mu ten ślub? chyba na kłopot ;)