Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość InnaOdInnych123

Problemik!

Polecane posty

Gość InnaOdInnych123

Cześć pewnie się zezłościcie ale...znacie jakieś fajne opisy na gadu chodzi mi o takie nie o miłości z przesłaniem pokazując że jestem inna od innych ale nie takie proste... Po prostu uznałam że zawszę będę sobą tylko sobą...patrząc na zdjęciach ''pseudo przyjaciółek'' z naszej klasy uznałam jakie one są za przeproszenie próżne nie chce taka być i opisem chce to jakoś pokazać szukam i szukam i nima :-D Pozdrawiam kochani,z góry wielkie dzięki! Po tym wszystkim wykasowałam nk nie chcę patrzeć na te dwulicowce które każdemu muszą obrobić tyłek.uważają się za cool i najpiękniejsz śliczniejsze i w ogóle,ostatnio nawet jedna z ''przyjaciółek'' powiedziała że gdyby dostawała złotówkę za każde spojrzenie chłopaka byłaby miliarderką :-( i dziwi się że jest taka śliczna a nie ma chłopaka... sorki że tak długo ale...przepraszam

Gość weź się laska lecz na nogi
bo na głowę za późno :O

Gość ddddf
Z twojego postu wyglada, ze to ty pozerka jestes. Nie masz nic do powiedzenia i szukasz cytatu, ktory udowodni, ze jednak cos pod kopula masz. Tanie pozerstwo. Wiec nie obgaduj kolezanek, bo taka sama jestes. One uwazaja sie za cool i ty tez chcesz byc cool. Zalosne.