Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 malinka2510

dziewczyny po艂ykacie sperme partner贸w po lodziku

Polecane posty

Go艣膰 kokoszka001
bo znizasz sie do ich poziomu,sory alae taka prawda

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tojatakasobie
ale dla mnie BIEDRONKA niech 偶yje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tojatakasobie
czekam na wytrysk????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tojatakasobie
jak d艂ugomam czeka膰???????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mastro
ocho, sperma na monitorze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Peter 123
dziewczyny - zosatwcie to dla swojego m臋za, co mu pozniej oddacie skoro wszystko przezyjecie wczesniej ? gdyby moja zona mi powiedziala ze 艂yka艂a obcemu to na pewno by nie by艂a moj膮 zon膮 !!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak to czytam od rau musze isc do kibla zygnac sobie.Ohyda gowna i siki tez lykacie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Goya__
Moim pierwszym i jedynym kochankiem jest m贸j m膮偶. Loda robi臋 mu bardzo cz臋sto, ale zazwyczaj jest to tylko wst臋p do dalszej gry mi艂osnej. Sperm臋 po艂kn臋艂am raz bo m膮偶 chcia艂 zobaczy膰 jak to jest wi臋c si臋 zgodzi艂am. Smak mo偶e bym jeszcze znios艂a, ale konsystencja by艂a straszna i ledwo powstrzyma艂am si臋 od odruchu wymiotnego. Powiedzia艂am m臋偶owi p贸藕niej szczerze, 偶e wi臋cej nie chc臋 po艂yka膰. Mo偶e mi wytrysn膮膰 na twarz, ale w usta nie. Zrozumia艂. By艂 wdzi臋czny, 偶e w og贸le pozwoli艂am mu doj艣膰 w moich ustach :) Zaraz pewnie si臋 odezw膮 g艂osy, 偶e jak nie chc臋 po艂yka膰 to nie kocham m臋偶a :) Kocham, ale spermy pi膰 nie musz臋 :classic_cool: Ja go do minetki te偶 nie zmuszam. Robi gdy ma na to ochot臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Samo konczenie w ustach dla mnie ok ale z polykiem gorzej zawsze wypluwam i nie chodzi tu o smak tylko o konsystencje czuje jakbym miala polknac gluty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja nie znosz臋 smaku ani konsystencji spermy,te偶 mam odruch wymiotny,ale lodzika bardzo lubi臋 robi膰 mojemu facetowi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 "Samo konczenie w ustach dla mnie ok ale z polykiem gorzej zawsze wypluwam i nie chodzi tu o smak tylko o konsystencje czuje jakbym miala polknac gluty" Zgadzam si臋 :) Smak mo偶na jeszcze znie艣膰, m贸j m膮偶 pije alkohol rzadko, nie pali i nie je 艣mieciowego jedzenia, sperma ma lekko s艂onawy smak, a zapachu praktycznie 偶adnego. Ale konsystencja spermy.. panowie nie obra藕cie si臋, ale naprawd臋 trudno j膮 prze艂kn膮膰. Nie lubi臋 je艣膰 ki艣lu ze wzgl臋du na konsystencj臋, a sperma jest jeszcze bardziej glutowata :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Same l*******gi tu pisza.Ile fiutow juz ciaglyscie?.Pozniej taka pocalowac i syf gotowy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To zale偶y jaki ma smak sperma czy wytrysk kobiecy.Zale偶y to od tego co pijemy i jemy.M贸j m膮偶 ma smaczn膮 sperm臋 i ja mam tez tak twierdzi m膮偶 i spija po minetce od kt贸rej zaczyna seks.Potem dopochwowy i ko艅cze lodzikiem a偶 do wytrysku spijam do ostatniej kropli tak jak m膮z spija m贸j nektar.To jest normalne i do tego powinno dbac o Higiene osobist膮 mycie napletka i pochwy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A dla mnie 偶ona powiedzia艂a 偶e jak wytrysn臋 jej na brzuch czy tam piersi zbior臋 wszystko w swoje usta i podam jej w ten spos贸b to po艂knie i kiedy艣 ju偶 si臋 przymierza艂em do tego ale niestety masakra nie da艂em rady dlatego od tamtej pory nie nalegam i w pe艂ni rozumiem .Soczki z cipki s膮 super przy tym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie. nie mam partnera.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem mezatka od 36 lat i maz ssie mi lechtaczke a ja czasami ssac ptaszka lykam nasienie ale w wiekszosci moj kochany tryska w cipke. Smak nasienia uwielbiam .Kochamy sie szalenie od wielu lat i jestesmy dla siebie jedynymi partnerami. Zaraz niektorzy pomysla o.......a zkad macie pewnosc. A ztad ze traktujemy zycie powaznie. K******o to nie dla nas.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Trzeba dbac o higiene i jadlospis wtedy smak nasienia jest ok. Gdybysmy zarli sledzie i chlali bimber jak pfu w Rosji to ....smrod , brod i putiniada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sperma jest bardzo pozywna i zawiera wiele cennych aminokwasow i innych dodatkow powszechnie brakujacych w marketowej zywnosci, wiec co tu duzo mowic - lykajcie dziewczyny! jeszcze zadna od tego nie umarla a jedynie zyskala! to facet traci cenne mineraly! mineta mu tego nie wyrowna!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam ochot臋 na soczysty poca艂unek 偶ony pachn膮cy i smakuj膮cy sperm膮. Przewa偶nie przy wsp贸艂偶yciu najpierw pie艣cimy si臋 cz臋sto w pozycji 69 potem przechodzimy do sedna. Moja 偶ona ma orgazm tylko przez pobudzanie j臋zyczkiem. Najcz臋艣ciej doprowadzam j膮 do orgazmu a potem dochodz臋 do 艣rodka i mam orgazm w niej, innym razem przewa偶nie gdy jestem bardzo podniecony najpierw m贸j orgazm potem schodz臋 na d贸艂 i ca艂uj臋 jej s艂odk膮 dziurk臋 i 艂echtaczk臋, doprowadzaj膮c j膮 do orgazmu smakuj臋 te偶 przy okazji swoj膮 sperm臋. Cz臋sto my艣l臋 o tym 偶eby po艂kn膮膰 ca艂膮 str贸偶k臋 wyp艂ywaj膮c膮 z niej, mam takie my艣li przed stosunkiem ale jak ju偶 podniecenie opada i schodz臋 ni偶ej by jej zrobi膰 dobrze to wtedy widok wyp艂ywaj膮cej str贸偶ki zmieszanych naszych soczk贸w ju偶 jest mniej apetyczny dla mnie. Czasami my艣l臋 o tym 偶eby postawi膰 si臋 przy fakcie dokonanym to znaczy 偶eby robi膰 jej dobrze po moim wytrysku do 艣rodka w pozycji 69 gdzie ona jest u g贸ry wtedy wszystko sp艂yn臋艂oby do mojej buzi. Mo偶e to jakie艣 wyuzdanie albo wynaturzenie, co o tym my艣licie? Rzadko, ale zdarza si臋 te偶, 偶e doprowadza mnie do orgazmu i po艂yka moje nasionka, id臋 potem do g贸ry i ca艂uj臋 j膮 nami臋tnie czuj膮c zapach i smak nasienia w jej ustach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A s膮 pary, kt贸re ca艂uj膮 si臋 po sko艅czonym lodziku? My to lubimy i robimy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie, nie po艂ykam, bo sperma to obrzydliwy glut.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰an
polykam. uwielbiam byc oblepiona sperma....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po艂ykam, nie wyobra偶am sobie inaczej. Nie wiem czy dla niego to wa偶ne czy bez znaczenia, ja po prostu to robi臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a偶 mnie wzdryg艂o :P raz spr贸bowa艂am i drugi raz bym tego nie znios艂a :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j facet cz臋sto mi si臋 spuszcza w usta a ja zawsze wypluwam ale go to irytuje :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lubi臋_minetk臋
Malinko, to czy po艂kniesz czy wyleci ci przypadkiem to zle偶y tylko od Ciebie. My艣l臋, 偶e nie musisz si臋 zmusza膰 do tego. Ale 偶eby zabawa by艂a bardziej rajcuj膮ca to r贸b mu lodzika ale staraj si臋 nie doprowadza膰 go w jednym ci膮gu do orgazmu. Przy pieszczotach po jakim艣 czasie zaczynaj膮 wyp艂ywa膰 soczki ma艂ymi kropelkami kt贸re smakuj膮 troszk臋 podobnie ale maj膮 zdecydowanie lepsz膮 konsystencj臋, jest to tzw. preejakulat mo偶esz go smakowa膰, przerywa膰 i ca艂owa膰 nami臋tnie faceta potem zn贸w wraca膰 do jego m臋sko艣ci. Daj mu swoj膮 cipci臋 偶eby robi艂 Ci minetk臋 podczas gdy robisz mu fallieto. Ponownie zatrzymaj i ca艂uj go soczy艣cie, smakujecie w ten spos贸b swoje soczki wzajemnie, wasze usta smakuj膮 i pach膮 teraz naprawd臋 fajnie, :-) T臋 zabaw臋 mo偶na stopniowo podkr臋ca膰. Gdy sko艅czy w Tobie ka偶 mu zrobi膰 minetk臋 a potem go ca艂uj, zn贸w b臋dzie inaczej pachnie膰 i smakowa膰 wasz poca艂unek. A偶 w ko艅cu mo偶esz po艂kn膮膰 albo trzyma膰 w buzi by zacz膮膰 go ca艂owa膰 z buzi膮 pe艂n膮 soczk贸w z jego orgazmu. To trzeba robi膰 stopniowo 偶eby nie zniech臋ci膰 siebie i faceta i przede wszystkim mie膰 z tego przyjemno艣膰.

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰. Opowiem w skr贸cie swoj膮 histori臋. Swoj膮 pozna艂em online. D艂ugo pisali艣my. Spotkali艣my si臋 jako艣 po roku. Raz, drugi (seks), za trzecim razem spali艣my u jej rodzic贸w. I teraz pewnie wi臋kszo艣膰 z was nie uwierzy i powierzy, 偶e "fake" i dzieciak, ale to wasza sprawa... Spali艣my u niej w pokoju. Uprawiali艣my seks. Wyszed艂em z niej i ju偶 le偶a艂em odpr臋偶ony b臋d膮c pewny, 偶e pora i艣膰 spa膰. Ona mia艂a inne plany. Po艂o偶y艂a r臋k臋 na moim penisie jak ju偶 troch臋 odpocz膮艂 i zacz臋艂a go pie艣ci膰. My艣la艂em, 偶e to takie zwyk艂e pieszczoty po seksie. Po chwili mia艂em kolejny wzw贸d. To co sta艂o si臋 potem - tego z pewno艣ci膮 si臋 nie spodziewa艂em... Ona schyli艂a si臋 do niego i wzi臋艂a do buzi. By艂em w szoku. Nawet o to nie prosi艂em. Zastanawia艂em si臋 co zrobi jak b臋d臋 dochodzi艂. Ona spokojnie sko艅czy艂a w buzi, po艂kn臋艂a wszystko i zapyta艂a si臋 mnie "a to lubisz?" Co na to powiecie? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Gregor
ja to po艂ykam sam sobie i tez jesc fajnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiktoria

Ja lubi臋 obciagnac i zawsze ch臋tnie polyka i wylize wszystko, m贸j jest zachwycony i mnie te偶 to cieszy, daje mu co lubi a sam te偶 si臋 stara

Udost臋pnij ten post