Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pełnia księzyca

SAMOTNOŚĆ człowieka

Polecane posty

nie sadze ze jest to slabosc charakteru. samotnosc jest bardzo demokratyczna, dotyka zarowno ludzi silnych jak i slabych.

Czuję za dużo. Też dużo czuje i cięzko jest jak się tego nie da wyrazić. O tym właśnie pisałam w poprzednim poście.

Gość pełnia księzyca
jestem beztalenciem pasjowym.

pasje... powiedzmy ze ktos ma pasje i to go pochlania bez reszty. ale co z tego skoro ciagle mu czegos brakuje? podswiadomie czuje ze to nie to jeszcze, ze potrzebuje jeszcze czegos? frida kahlo, znana artystka meksykanska, jej pasja bylo malarstwo. pochlanialo ja to bez reszty tylko ze ciagle czula sie niepelna i samotna. do dzis nie wiadomo czy nie popelnila samobojstwa. marylin monroe, swietna aktorka, szkoda ze tak pozno odkryli jej prawdziwy potencjal, tez byla bardzo samotna przez co nieszczesliwa. to nie jest odpowiedz na wszystko.

Gość pełnia księżyca
Dobra, w moim wykonaniu to jest szczyt bycia żałosną. Sięgnęłam dna, mogę rozgrzeszona udac się do kuchni po piwo, pomoże mi zasnąć. Dziękuję za uwagę i dobrej nocy życzę.

Gość pełnia księzyca
pozdrawiam rozmówcow i przepraszam, że byłam mało empatyczna, ale tylko w dzień tak umiem..

Uogólniasz Kotek, a mi się nie chce już dziś nic tłumaczyć:) Mnie pasja ratuje, jak mi źle to piszę, jak nie mam co ze sobą zrobić to piszę. Mój gitarzysta mi przy tym plumka. I jakoś to tak wychodzi, że dzięki temu jest lepiej bo i te emocje gdzieś uchodzą...

ty teraz mowisz o wyladowaniu sie. zreszta... masz kogos kto cie rozumie :) to jest zupelnie inna sprawa. ja mialam na mysli ludzi ktorzy mimo pasji i pozornego szczescia rodzinnego czuja sie niepelni i samotni i co gorsza nie maja pojecia jak to zmienic. jak mowialm wczesniej jest to takze kwestia osobowosci. sa tacy ktorych latwo zadowolic, wyjda do ludzi, szybko sie aklimatyzuja, sa radosni i problem mija. sa tez tacy ktorzy swiadomie izoluja sie od innych taplajac sie w swoich uczuciach, emocjonalni masochisci ktorzy lubia sie czuc niezrozumiani. ale sa tacy ktorzy faktycznie nie moga zalezc nikogo kto by ich zrozumial i sami tez nie do konca rozumieja innych. i zadna pasja im nie pomaga, chociaz maja je i sa w tym swietni.