Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annika 123 456

Płaczę w poduszkę.

Polecane posty

Gość Annika 123 456

Dzisiaj brat mojego Faceta powiedział, że związek ze mną spowodował, że jego brat stał się "jałowy". Po wnikliwej analizie tego słowa okazało się, że chodziło mu o to, że stał się on [mój Chłopak] malkontentem, wciąż zmęczonym i na dodatek z bardzo ubogim życiem towarzyskim. Normalnie olałabym taki komentarz, ale że są to słowa rodzonego brata mojego Faceta, a zatem osoby, która zna go jak nikt - normalnie ryczę w poduszkę i nie mogę spać. Zwłaszcza, że już rok z hakiem jestem z moim A. i planujemy wspólnie zamieszkać w ciągu najbliższych dwóch miesięcy...Co do jego brata - nigdy go nie lubiłam, ale tolerowałam. Nie byłam wobec niego chamska i niemiła - po prostu działał mi na nerwy, i gdy tylko szykowało się spotkanie mojego A. z bratem - taktownie spędzałam wieczór w swoim towarzystwie. Jego brat raczej mnie lubi, więc tym bardziej ten komentarz uważam za niezłośliwy, a totalnie szczery i obiektywny. I nie wiem, co robić. Rozmawiać z moim A. czy z jego bratem (którego raczej nie chcę widzieć w ciągu kilku najbliższych tygodni...)...? Przemyśleć pewne sprawy, wysnuć wnioski prosząc mojego A. o kilka dni niespotykania się...? Nie mam pojęcia co robić. No a rano pewnie będę robiła okłady ze świetlika, bo z oczu leją mi się łzy jak woda z nieszczelnego hydrantu...:(

Gość bubu22
ja bym mu odpowiedziala ze to jest jego problem skoro tak uwaza. a ty nie masz o co plakac, naprawde. przeciez nie jestes swoim chlopakiem, jakby chcial to by nie byl jalowy. a z reszta to jest opiania jedej osoby a nie ogolu. wiec moze byc bardzo subiektywna.

"Po wnikliwej analizie tego słowa okazało się, że chodziło mu o to, że stał się on [mój Chłopak] malkontentem, wciąż zmęczonym i na dodatek z bardzo ubogim życiem towarzyskim." a przeanalizowałas czy to prawda? życie towarzyskie pal szesc, kazdemu sie ono nieco ogranicza, bo to i związek, i praca, ale że malkontent i zmęczony to juz niedobrze...