Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ejlyyynn

Mój facet w przeszlosci chodzil na Qrwy...

Polecane posty

Gość Ejlyyynn

Dokladnie, chodzil i to bardzo czesto, ale to bylo wczesniej gdy nie znal jeszcze mnie. Gdy sie poznalismy upokoil sie i jestesmy razem w ogóle szczesliwi, w koncu on ma juz 28 lat a ja 22. Ale caly czas mam to w glowie ze jednak chodzil tam i to nie raz czy dwa razy - dzialo sie to duzo wiecej razy. Kobiety powiedzcie mi co o tym myslice, i co chodziloby wam po glowie na moim miejscu.. bo ja jestem taka zmieszana i obrzydzona gdy sobie o tym przypomne. Mówilam mu juz ze to obrzydliwe co robil a on do mnie ze kazdy facet byl w zyciu chociaz raz i ze nie ma w tym nic glupiego. Ale ja w sercu jakos czuje ze chcialabym mu powiedziec zeby poszedl se do takiej dziwki na zawsze i mnie zostawil w spokoju :( Musialam o tym komus napisac, widze ze tu jest wiele inteligentnych ludzi wiec prosze o pomoc. Pozdrawiam!!

niestety jak chcesz z nim byc to chyba musisz to "przeboleć" mnie tez by to dreczylo bo taki ze mnie typ czlowieka , nie wiem co ci doradzic bo sama bym nie wiedziala co zrobic na twoim miejscu

Gość Ejlyyynn
hallo jest tu kto?

Nie każdy chodził na dziwki, ale na pewno wierząc w taką bzdurę łatwiej mu żyć ze samym sobą.... Co ja o tym myślę? Ano myślę, że bym nie mogła z nim być, ale jeśli Tobie on pasuje i jesteś z nim szczęśliwa to ok. A można wiedzieć, w którym momencie w związku poinformował Cię jakie życie prowadził? I czy się badał - bo to chyba najważniejsze.

Gość Ejlyyynn
Jestem pewna ze nie kazdy facet akurat c byl chociaz raz.. to wiec raczej nie jest takie normalne.

Gość njapierw niech sie pzrebada
zanim pojdziesz z nim do łozka

Gość Ejlyyynn
Wiesz tak szczerze to on poinformowal mnie o tym po jakims miesiacu znajomosci, a razem jestesmy juz ponad rok. Ale nie moge o tym zapomniec i czasami chodze taka poddenerwowana bo nie wiem co mam robic.

Inaczej zapytam: najpierw poszliście do łóżka i potem Ci powiedział, że chodził na dz... czy poinformował Cię wcześniej?? bo dla mnie to by miało największe znaczenie, więc pytam z ciekawości :P

zrób mu niespodziankę i też idź! a co, tylko jemu wolno? :P

Gość cizeko ci bedzie
utzymac "ogien "u takiego faceta,skoro był taki żądny przygód.gdy sie tobą znudzi bedzie pewnie dalej chodził...

Gość Ejlyyynn
Najpierw poszlismy do lozka a potem powiedzial ze chodzi.l na dziwki :( Ale jestesmy juz rok razem i on jest zdrowy..

Gość Moj nie chodzil
Moze chodza tylko Ci ktorzy maja problem ze soba. Problem przejawia sie w sypianiu z kim popadnie i nieumiejetnoscia stworzenia zwiazku z osoba w swoim wieku. Jak rowniez tekstami ze kazdy facet to robil. Zazwyczaj mowi sie wtedy takze ze kazdy zdradza etc.

nie no żeby chodzić na dziwki to trzeba być zdesperowanym, serio :O

Nie wiem o co cała afera ?? Czym różni się seks z dzifką od seksu z inną laską (oczywiście oprócz tak oczywistych rzeczy jak kondom, zakaz całowania i tym że trzeba zapłacić ??).

tym że płacisz za to żeby dała ci poruchać

musisz być strasznie zdesperowany żeby kobiecie zapłacić za seks :D

"musisz być strasznie zdesperowany żeby kobiecie zapłacić za seks" Po czym wnosisz, że płacę za seks ??

Gość Ejlyyynn
Teraz jestem pewna ze jakbym byla z nim dopiero po miesiacu znajomosci to na pewno bym go rzucila bo ciezko mi z tym :( ale juz wpadlam po uszy bo jestesmy razem rok ze soba :(

Gość Ktoś taki
Czy Twój problem miałby miejsce również, gdyby wcześniej byłby w kilku/kilkunastu/kilkudziesięciu związkach i bzykał się z wszystkimi, lub dymałby takie z którymi nic go nie łączyło, ale nie płaciłby za usługę?

"Bezedury, czy przeszkadzałoby Ci, że Twoja dziewczyna w przeszłości była k**wą?" Chyba ci się coś miesza odnośnie tematu. Po pierwsze, bycie kurvą a korzystanie z usług kurvy to coś innego.

tak, nazwą się różnią, facet to kurwiarz

" Po pierwsze, bycie kurvą a korzystanie z usług kurvy to coś innego. " Haha, czym się różni? Oby dwoje robią tę samą ohydną czynność, z tym, że różnią się statusem materialnym. Nie rozśmieszaj mnie.

Gość Ejlyyynn
Ktos taki, wydaje mi sie ze tak to tez bylby poroblem :( Nie chodzi o to ze mu sie ufam czy cos ale samo to ze byl z jakimis brudnymi dziwkami i nie wiadomo co robil.. boze nigdy nie myslalam ze bede miec takiego faceta a tu spadlo jak grom z nieba i nie moge sie juz wydostac :( on ogolnie jest wierny kochany na codzien to super facet juz odkad jest ze mna.

"Odpowiedz na pytanie." Przeszkadzało, zresztą tak samo by mi przeszkadzało jakby ją pół miasta za darmo obracało (są takie kwiatuszki zbyt lubiące seks z każdym i wszędzie) ;)

Gość Ktoś taki
Argument, że "chodzi bo wszyscy chodzą" jest bezsensowny, bo nie może wszystkiego o wszystkich wiedzieć, no i jak wszyscy waliliby sobie młotkami po głowie, to on również tak by czynił?

"Haha, czym się różni? Oby dwoje robią tę samą ohydną czynność, z tym, że różnią się statusem materialnym. Nie rozśmieszaj mnie." Czyli seks to dla ciebie to ohyda ?? :D :D Prostytutka - nazywajmy to tak, ponieważ jakby na to nie było to zawód - kurva ma jednak szersze zastosowanie i nie tylko odnosi się do dziewcząt zarabiających na seksie.