Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ejlyyynn

Mój facet w przeszlosci chodzil na Qrwy...

Polecane posty

Gość wwrrr
e, nie poszszywaj się pode mnie! to ja spierdalam, dalsze wwrrr to nie ja ;) 🖐️

Gość Spooookooooo654321
Tylko nie wiem jaką drogą miał się zarazić. Wiesz, HIV to nie świńska grypa. Z całym szacunkiem - nie przesadzajmy.

sama mam takie badania, i jak komus mówie że nie godze się na wszelkie romanse własnie głównie przez choroby, to słysze odzywkę"ale ja zdrowy jestem" ehh :)

Co się tak przyczepiliście do tego HIV, są gorsze choroby przenoszone drogą płciową np. żółtaczka jest bardziej zaraźna, już nie wspomnę o HPV, bo jestem 100% pewna, że żaden z panów nie zbadał się na ten wirus i zarażają nim swoje kobiety, wirus ten powoduje raka szyjki macicy 🖐️ pozdrowienia dla syfiarzy

Gość Samozwaniecz czarnymidz sie
leczyc obojnaku najlepiej z trollem internetowym dawna pomarancza felicity pisanie jako baba, a czasem facet trzeba leczyc u psychologa

Gość tarara
tylko kurwiarz potrafi zadawac sie z kurwami...i guzik mnie obchodzi czy z zona ma po ciemku pod kolderka czy wcale nie ma po prostu kuriwarzy kopac w dupe bo to tylko kutasy do ruchania i nic wiecej takich sie uczuciem nie darzy

Gość rtdgfd
żuć go bo prędzej czy później znowu pójdzie na kurwy

Gość tak, żuj, przeżuj i wypluj

Gość facet który korzystał
z usług prostytutek, w dodatku wielokrotnie to zwykła szmata. Daj sobie z nim spokój, jak uzna że coś mu nie pasuje w waszym seksie, to znowu pójdzie się szmacić, bo to przecież takie normalne i "każdy facet tak robi".

Dnia 10.08.2009 o 11:26, Gość Ejlyyynn napisał:

Dokladnie, chodzil i to bardzo czesto, ale to bylo wczesniej gdy nie znal jeszcze mnie. Gdy sie poznalismy upokoil sie i jestesmy razem w ogóle szczesliwi, w koncu on ma juz 28 lat a ja 22. Ale caly czas mam to w glowie ze jednak chodzil tam i to nie raz czy dwa razy - dzialo sie to duzo wiecej razy. Kobiety powiedzcie mi co o tym myslice, i co chodziloby wam po glowie na moim miejscu.. bo ja jestem taka zmieszana i obrzydzona gdy sobie o tym przypomne. Mówilam mu juz ze to obrzydliwe co robil a on do mnie ze kazdy facet byl w zyciu chociaz raz i ze nie ma w tym nic glupiego. Ale ja w sercu jakos czuje ze chcialabym mu powiedziec zeby poszedl se do takiej ... na zawsze i mnie zostawil w spokoju 😞 Musialam o tym komus napisac, widze ze tu jest wiele inteligentnych ludzi wiec prosze o pomoc. Pozdrawiam!!

Sama też spróbuj 😉