Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26anka_26

INTERNET ROZWALIL MI ZWIAZEK

Polecane posty

Gość 26anka_26

Przez net sie poznalismy 1,5 roku temu. Widywalismy sie co pare miesiecy po kilka tygodniu bo on pracuje w innym kraju. Oddalismy sobie cale swoje uczucie. No przynajmniej tak myslalam. Pol roku temu nakrylam go na licznych internetowych znajomosciach - gg, smsy, sporadycznie skype. Wtedy przeszlam dramat ale dalam mu druga szanse, mimo ze ciezko mi bylo i jest nadal, bo ja nigdy nie pomyslalam by cos takiego robic majac jego. Obiecal ze nic takiego sie nie powtorzy. Kilka dni temu, jak byl u mnie po prostu musialam zajrzec w jego laptop. Mial zalozony nowy numer gg i prowadzil tam krotkie rozmowy z bodajze trzema kobietami. To mialo miejsce kiedy mielismy trudny okres miesiac temu i nie kontaktowalismy sie ze soba pare dni. Jednak mi nie przyszlo do glowy szukac jakiegos zastepstwa na te dni, a jemu tak. Mowil mi ze nie chcial mi o tym mowic bo dla niego to nic takiego sie nie zdarzylo, ale patrzac na poprzedni jego blad nie potrafie mu wybaczyc mimo ze bardzo go kocham. Jestesmy doroslymi ludzmi, ale nie wiem czego on tak wlasciwie chce. Znowu mi mowi to samo co wczesniej, ze nie mam przekreslac tego co stworzylismy. Jest mi bardzo zle i sama nie mam pojecia co znowu robic :(

Gość no i nie wiem co Ci poradzic
bo sama jestem w takim internetowym zwiazku. Tyle, ze moj facet nie szuka zastepstwa w necie jak sie nie widzimy...

Gość 26anka_26
To Ci zazdroszcze i mam nadzieje ze Twoj facet nie maskuje sie dobrze