Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejeKi

heelp

Polecane posty

Gość hejeKi

Moze ktoras z was mi pomoze... Dwa tygodnie temu wróciłam z tygodniowego urlopu nad morzem. Tam uprawiałam seks z partnerem, ale w gumce i nie skonczyl we mnie. potem prezerwatywe sprawdzilismy-byla na pewno ok. Okres powinnam dostac 3 dni temu, raczej moje okresy sa regularne stad obawa. Czy okres sie mogl przesunac o tyle dni z powodu podrozy? Czy moze z innego? Martwie sie dziewczyny... :(

Gość zmiany klimatu
a nie ciaza

Gość już się zaczyna
wracaja dupodajki z wakacji!!! oj niedługo będzie ich tu zatrzęsienie, i się zacznie...POMOCY!!! HELP!!! CZY JA JESTEM W CIĄZY BO NIE WIEM Z KIM!!!!????

Gość hejeKi
Nie życzę sobie określenia `dupodajka` bo wieerz mi, że nie tylko takie osoby mają problemy! :/ Zrobiłąm test, wyszedł negatywny, ale testy czasem też mogą sie mylić. Niby bolą mnie piersi, tak jak zawsze, brzuch boli już kilka dni... Nie wiem co się dzieje a takie czekanie na okres, ktory mam nadzieje bedzie jest dobijajace :(

idiotyczny topik. rozwalają mnie takie dziewuchy które pytają forumowiczów o to czy są w ciąży :D bo my wiemy, jestesmy jasnowidzący. :D ja jeebe. gdzie takie sie rodza :O

Gość hejeKi
Po to jest forum, żeby zapytać

Gość wrzuć na luz - to podróż
opóźnia okres. Na pewno za kilka dni zaczniesz krwawić

Gość hejeKi
Staram się ale to nie takie proste. Mama patrzy na mnie dziwnym wzrokiem, widzi ze chodze taka dziwna po domu, okresu nie mam... pewnie zaczyna sie martwic ze w ciazy jestem. ja zreszta tez sie martwie... jeszcze o jedno was zapytam. Przed miesiaczka powinien byc sluz czy nie? Ja go mam duzo... :/

Gość zapytaj dziecko mamy
zanim zaczniecie sie bzykać to może najpierw troche teori !!!!

Gość nnnabi
zapytaj przeglądarke google, chyba takową posiadasz??