Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie podszyta

Podszywy - do boju !

Polecane posty

Gość nie podszyta

Podszyjcie się podemnie :)

Gość nie podszyta
chce mi się anala.Są chętni????

Gość nie podszyta
jak sie nie podszyjecie to skacze na główke do kałuży z 10 piętra

Gość nie podszyta
to moze taki standardzik sram sobie do ryja?

Gość nie podszyta
A może wyjdź na podwórko ? Ciepło jest, pobawisz się z kolegami.

Gość nie podszyta
Tak naprawdę jestem specjalistką od produkcji sera topionego metodą waginalną, stojąc w pożyczonych dresach pani Jagody sprzedawczyni ze sklepu żelaznego - na stoisku z kapiszonami i wędzonym sznurkiem od stringów kurtyzan pracujących w Malezyjskich portach rybackich. :D

Gość nie podszyta
zło trzeba niszczyć

Gość nie podszyta
Z całkowitym spokojem na mojej twarzy, pokrytej bliznami od uderzeń grdyki zestresowanego marabuta, czołgam się potajemnie w kierunku latarni morskiej w Rozewiu by tam masturbować się przepoconą czapką bosmana.

Gość nie podszyta
Zakompleksione suki srające na kafeterian niech piszą do Apostoła

Gość nie podszyta
w poniedziałkowe wczesne popołudnie,kiedy juz tłum sie przewali w moim rodzinnym markiecie Lidl,dyskretnie wynoszę ukradzione rajstopy z kosza promocyjnego za 0,99 zł.które nastepnie zrywają ze mnie rycząc radosnie jak kozły górskie,ochraniarze z mojego marketu,po czym daję sie im wykorzystać seksualnie beda c przy tym obsypywana tartym serem warmińskim i polewana jogurtem "Kubuś"takze z promocji:classic_cool:

Gość nie podszyta
ale z was paskudni podszywacze

Gość nie podszyta
Jestem pezeciętnym specjalistą od przeciętnych bolączek wszystkich Polaków. Łączę się z wami w bólu i cierpieniu.

Gość nie podszyta
Będąc na kolonii w Lublinie, stęskniona za rodzicami wsiadłam do trolejbusu, przyłożyłam do głowy maszyniście pistolet na wodę napełniony wodą kolońską Eau de Cologne, po czym kazałam się wieźć do Dobiegniewa, do domu rodzinnego.

Gość nie podszyta
A ja Ci dobrze radzę, rzuć go!!

Gość nie podszyta
W poczuciu zjednoczenia z Kosmosem zakładam na twarz majtki islandzkiego rybaka, by ze sztucznym uśmiechem na twarzy i dzwoniącymi delikatnie sutkami udać się do najbliższej kolektury LOTTO gdzie stanowczym tonem żądam by wydepilować mi odbyt za pomocą szczotki ryżowej :D

Gość nie podszyta
Jestem wrednym suczyskiem grasującym na "uczuciowym". Dopierdalam wszystkim, żeby poczuć się lepiej i leczyć kompleksy. Nienawidzę samej siebie, a szczególnie tych ładnych kobiet, bo sama mam mordę jak paszczur. Zmieniam tylko CODZIENNIE NICKI, żeby nikt mnie nie rozpoznał.

Gość nie podszyta
zarabiam kokosy i obrazam nieudacznikow nienawidze slabszych i tych co malo zarabiaja, ladniejsze baby zalewam swoja zolcia, bo wyczuwam je na odleglosc pisze czesto pod roznymi nickami, raz jako baba, raz facet

Gość nie podszyta
W poczuciu wagi mojej sekretnej misji, owijam sobie krocze taśmą do klejenia tapet a na głowę wciskam XIV-wieczny hełm halabardnika z Cesarstwa Trapezuntu i tak zamaskowana straszę wróble na parapecie budki dróżnika przy linii Tłuszcz-Małkinia.

Gość nie podszyta
DOBRA :D WYSTARCZY !!! teraz oczekuje konkretnych propozycji seksualnych,w szczególności od podszywaczy ;-) n admieniam ze lubię wszystko a laske robie koncertowo bez konieczności przypomionania mi o tym :D

Gość nie podszyta
to wy się podszywajcie a ja idę kombajn naoliwić bo żniwa już tuż tuż:classic_cool:

Gość nie podszyta
O kurwa ! Zapomniałam obsiać :(

Gość ogorek
jestem INNA nie podszyta :D:D:D:P

Te malowniczo rozbudowane podszywy są naprawdę ZAJE@ISTE :-). Ciekawe czy tak utalentowana jest jedna osoba czy to może już trend literacki? Czytałem to jeszcze na forum o2 :classic_cool: ale tam teraz zrobiła się nieopisana ch@jnia :-o

Gość nie podszyta
Bo to osoba z poczuciem humoru, a nie suka zatruwająca jadem cały topik jak na uczuciowym. Zaczernia się czasami, lub pisze ciągle jako pomarańczowa.

Gość prawdziwie pomarańczowy jest t
ylko Pomarańczowy -syn

Gość nie podszyta
koks zryl mi beret i siedze codziennie na kafe pod innym nikiem.. ostatnio zalatwilam pare nieudacznikow w temacie " Gdzie znalezc wyksztalconego kulturalnego faceta? " mialam tam nick Felicity .... robie tak codziennie, bo mam odlot jak sie wyzywam

Gość nie podszyta
:( ch** takim s*** , to zwykly troll