Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO ROBICCCCCC

CZY TO JUZ ZDRADA

Polecane posty

Gość CO ROBICCCCCC

WŁAŚNIE PRZED CHWILĄ POSZEPARAŁAM MĘZOWI NA POCZCIE INTERNETOWEJ, I ODZIWO ZNALAZLAM CIEKAWE WIADOMOSCI. oTÓŻ OKAZAŁO SIĘ ZE WOLI STARSZE OD SIEBIE (MA 28) LAT JA 21 I NAPISAŁ DO JAKIEJS KOBIETY W CELU SPOTAKNIA, MALO TEGO BYLY JESCZZE DWIE WIADOMOSCI TYPU: NIE JETEM ZAINTERESOWANA. cZYLI MUSIAŁ PISAC DO WIELU. JESTEM ZALAMANA NIEWIEM CO ROBIC. mAMY DZIECKO ROCZNE :(:(:(:(

Gość fiołek42
No to pewnie jeszcze nie zdrada, ale moze być juz po. Niewiadomo od kiedy on tak pisze. Dla mnie takie oszustwa i tajemnice to prawie zdrada, chociaz prawie robi wielka róznice. Ja ostatnio przezywam podobne rozterki, ale okoliczności inne.Tez sama nie wiem co robić. Ale tego co ci zrobił bym nie wybaczyła- chyba?!!!!!!!!!!!!

Gość fiołek42
Nie zwracaj uwagi na 2 post to chyba jakiś chory drań!!!!!!!!!!!!!!

Gość CO ROBICC
JESTEM WSCIEKLA!!! ROZSZYFROWALAM JEGO HASŁA, CHCIALAM ZEBY SAM MI POKAZAL WCZORAJ ALE SIE UPIERAŁ I TWIERDZIL ZE NIE MA NIC DO UKRYCIA. NIE WYTRZYMALAM!!!!! JESTEM WSCIEKLA ALE NAJLEPIEJ BEDZIE JAK POCZEKAM MOZE COS JESCZE CIEKAWEGO SIE DOWIEM, A TAKTO JAK MU POWIEM TO POZMIENIA HASLA I NIC Z TEGO..ALE JAK TU ZYC????? A WSZYSTKO MIEDZY NAMI BYŁO DOBRZE:(:(:(:

Gość 985FFF
CAPS LOCK WYŁĄCZ

Gość bitch hehe
moja rada w tym temacie to taka żebyś się go wprost zapytała o co chodzi w tym mailach...bo może źle zrozumiałaś jego intencje spotkania się z tą starszą kobietą...

Gość Ktoś taki
Powinnaś porozmawiać z nim na ten temat, może ma świra na punkcie podrywania kobiet, może w ten sposób szuka dowartościowania, którego Ty mu nie dostarczasz.

Gość CO ROBICCC
ale on tam napisal ze zawsze go interesowaly starsze kobiety od niego ze go podniecaja! to w jakim celu do nich pisze . zeby pogadac. napisal jeszcze ze niechodzi o kase tylko o satysfakcje

Gość bitch hehe
po co czekać i skrywać to, że przeglądałaś jego pocztę. Jeżeli naprawdę Cię zdradza to pomyśl że z każdym kolejnym mailem będziesz dostawała cios w serce więc lepiej to już teraz wyjaśnić... by potem nie sprawiać sobie zbędnego bólu

Gość bitch hehe
hmm to po co jest z Tobą? też dla satysfakcji? ....dziwny facet...już nie wspomnę o tym że macie dziecko i Twoja decyzja w tej sprawie nie jest taka prosta...ale najlepiej już dzisiaj z nim o tym pogadaj...

Gość a co myslalas
a co myslalas ze starszy koles bedzie wierny tobie, traktuje cie jako maszynke do sexu bo masz mlode cialko i podejrzewam, ze cie zostawi i odejdzie do starszej bo co ty mozesz mu zaoferowac poza dupa

Gość co robicccc
co byscie zrobili na mojim miejscu??????? juz kiedys były jakies podmuchy na nk, ale to było co innego. a tu chodzi o spotkanie z inną!!!!

Gość hehahe
myslalas ze znajdziesz frajera co bedzie cie utrzymywal i bedzie ci wierny, nie badz smieszna

Gość co robicc
dwa ostatnie posty! jestescie załosnymi niedowartowsciowanymi gadami phiii zal mi was

Gość smutek w oczach
mysle ze zdrada to juz byla

granice zdrady to ty wyznaczasz, a ze tobie jak widać, nie jest z tym dobrze...to tak, to jest zdrada... nie wiem co ci radzić, prawda jest taka, ze jak mu się przyznasz że to przeczytałaś wszystko usunie i już będzie się pilnować, całkiem możliwe że nei zaprzestanie procederu, będzie cicho siedział i robił swoje jak sie nie przyznasz bedziesz moco cierpiec,