Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mareczek89

jak zagadac na sympatia.pl do dziewczyny

Polecane posty

Gość mareczek89

Jak zagadac do dziewczyny na Pw na Sympatii.pl?Żeby zacząc jakoś rozmowe>pozdr

Gość hehehehahaha
I myślisz, że dowiesz się jak to zrobić na forum dla kobiet? Nie dziwie się, ze nie wiesz, co i jak napisać... skoro jesteś na tyle głupi, żeby pytać o to tutaj... Dojrzej trochę...

Gość mareczek89
Pw-prywatna wiadomosc,pytam tu Was bo niewiem za bardzo co by było stosowne...Pozdr

Gość hehehehahaha
Gdyby każda kobieta zdradzała byle facetowi jak ją poderwać, to uwierz mi wszystkie kobiety stałyby się łatwe...

Gość mareczek89
Ale mi chodzi tylko o jakieś wskazówki...

Gość as_wywiadu
napisz czesc co slychac fajene masz zdjecia itd. Ona zerknei na twoj profil jak przypasujesz to pewnei odpowie dzieki itp. itd. a jak nie przypasujeszvto sie nie odezwie proste, albo napisze ci spadaj i tez sprawa jasna. Dziewczyny ladne dostaja mase takich wiadomosci wiec, zadnego wstydu nie bedzie jak nie spasujesz. A jak tak to mozesz atakowac dalej, fajny film wchodzi do kin albo otwarli wlasnie lodowsisko, albo w srode jest fajny koncert itd. itp. moze bys poszla? Jak bedzie krecic to idziemy razem z paczka z parafii takze z kumpelami to nei bedzie sie bac. Raz dwa odpisze ci nie ma czasu to po 2 odpuszczasz, albo napisze wprost pal gumy. Ja to nawet wole taka odpowiedz niz jakies nie odzywanie sie bo sprawa jasna jest od razu , a szkoda czasu nie:)

Gość mzoe tak
"Cześć mam na imię..........tu wpisz imię, zapamiętaj to imię bo będziesz je krzyczeć... całą noc jak sie spotkamy"! to powinno zadziałac,jestem kobietą wiec wiem.

Gość mzoe i takkkk
"Żułbym twe usta, jak surowy boczek". to tez by mnie ujęło:P

Gość Sex expert

Spytaj ją czy potrafi wyssać gwoździa z deski 😉