Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzyminutówka pierwsza

powróżę trzem pierwszym osobom

Polecane posty

Zapraszam :) karty prawdę zazwyczaj mówią. nick i pytanie

Gość gucieeek
co mnie czeka w przyszłosci.??

Gość a-nnna
czy czeka mnie wspolna przyszłosc z moim kochaniem?

co mnie czeka w zyciu zawodowym i uczuciowym czy bede miałą drugie dziecko

Gość uujjkkaa
04.05.83 co mnie czeka w najblizszych miesiacach?

a one Ci nawet datę urodzenia podają :D:D:D

gucieek w najbliższej przyszłosci czeka Cię wiadomość pisana, średnio dobra w trochę dalszej- małe spotkanie towarzyskie, całkiem miłe grono damsko- meskie. Uważaj na młodego szatyna (około 25 lat) zamykaj dom/ mieszkanie i zawsze pamiętaj o sprawdzeniu gazu, wody, żelazka. Przezorności nigdy za wiele. Za 3-4 tygodnie spodziewaj się bardzo dobrych wiadomosci.

a- nnna czeka Cię kłótnia i to dość nieprzyjemna :(. Postaraj sie zapanowac nad nerwami. Sprawdź, czy masz pozałatwiane wszystkie bieżące sparwy urzędowe (rachunki itp). Jeśli chodzi o serce- ten, z którym ejsteś kocha Cię bardzo, ale uważaj na blondynkę, która jest z nim w bliskich relacjach. Będzie próbowła wystawić waszą miłość na próbę ( może knuć). Twój mężczyzna świata poza Tobą nie widzi, odwzajemniej mu się tym samym :)

Onk-3 zawodowo szykują się zmiany, duże. Będzie sie działo- może zmienisz pracę, a może zmienisz stanowisko... Przygotuj się na zawodowy szum wokół Ciebie. uczuciowo- kwitniesz i będziesz kwitła. Jakiś starszy mężczyzna, bardzo życzliwy, pomoże Ci w bardzo ważnej kwestii domowej(tata, wujek, przyjaciel rodziny...). drugie dziecko- karty mówią "być może". duzo będzie zależało od Twojej sytuacji zawodowei i od tego, co się wydarzy na tym polu. Wybieraj madrze :)

zapraszam kolejne 3 osoby

Gość taka _ jedna
Co mnie czeka w życiu uczuciowym?

Gość ojeeeeeeej
hahahah.... czytalalm ostatnio horoskop w gazecie dla babek i te "wrozby sa zywcem przepisane dziekuje!

taka jedna czeka Cię trochę niepokoju. Dwaj mężczyźni będą się Tobą interesować, jesten młody i nieprzewidywalny, drugi neico starszy ale "z przeszłoscią". Zwróć się o radę do zaufanej kobiety z rodziny. Dobrze Ci podpowie.

Gość zaczarowane kalosze
kiedy z kims sie zwiaze i w jakich okolicznosciach poznam te osobe

zaczarowane kalosze nie potrafię powiedzieć kiedy się z kimś zwiążesz. karty nie podją dat. w najbliższej przyszłości czeka Cię kilka "imprez", spotkań w gronie znajomych osób. Czy będzie tam kotoś szczególnie bliski Twemu sercu? Raczej nie. Ale powinnaś sie dobrze bawić. Spodziewaj się ważnej wiadomości urzędowej. Na dniach. Będzie pozytywna.

Gość betttiii
ja w zwiazku,on-w zwiazku czy jest dla nas jakas wspolna przyszłosc? czy to prawdziwe uczucie,miedzy nami?

czy kierunek techniki dentystyczne 2,5 roku w Lukowie bedzie dla mnie odpowiedni i czy znajde po tym dobrze platna prace?

betti jest silna więź, magnes który was przyciaga- lecz kryje się za nim dużo szarpania, kłótni i awantur. Układ kart ni ejest korzystny w tym momencie. Co gorsza- jakaś starsza kobieta "spiskuje" za Twoimi plecami :(. Przykro mi

kosmitka karty mówią o niezałatwionych sprawach urzędowych, które moga pokrzy,żować Twoje najbliższe plany. Zastanów sie, czego nie załatwiłaś do tej pory. Ścieżka zawodowa, którą idziesz- jest dla Ciebie najwłaściwsza. Szykują sie dla Ciebie jakieś małe pieniadze, ze źródła którego się nie spodziewasz. Może jakaś wyggrana?

Gość ewa i grzes
jak widza nas karty w przyszlosci , czy slub ? Ewa listopad5.86 grzesiek marzec 10.03.84dziekuje

Gość ojejejejekuuuu
Gosiak 29.09.86... co w moim zyciu uczuciowym się wydarzy??

Gość asiek281
Jestem w związku, niby oboje wolni ale po ogromnych przejściach. Czy zaświeci jeszcze nam sloneczko? Szukam szczęscia ale takiego prawdziwego...

kosmitka karty mówią, że to, o czym zawodowo myslisz- to jest to.

naprawde?? a droga ''trzyminutówko pierwsza '' a moglabys jeszcze sprawdzic bo jeszcze sie zastanawiam nad kierunkiem ekonomia spec. zwiazana z nieruchomosciami ( zarzadca albo posrednik) w wyzszej szkole gospodarowania nieruchomosciami.. czy to byloby dla mnie dobre wyjscie? czy te techniki lepsze? czy moze te 2 kierunki na raz udaloby sie pogodzic i skonczyc?

Gość asiek281
Jeszcze słówko. Mam 33 lata i zero szczęścia w miłości. Faceci sie mną bawią chociaż podobno jestem i mądra i ładna... Kilka lat wstecz cyganka złapała mnie na ulicy za rękę , nie chciała pieniędzy tylko mi coś powiedzieć musiała. Że "choć piękne czarne oczy masz , szczęścia w miłości ty nie masz i mieć nie będziesz" to jej słowa. i tak się to już ciągnie za mną ładnych parę lat...