Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takbezsensu

plamienie i inne... co to? /

Polecane posty

Jakoś nie cały tydzień temu skończyła mi się @. Po niej co jakiś czas (dzień) wystepuje u mnie ciemne plamienie, dzisiaj do tego jakiś śluz białawo -przezroczysty i bole brzucha i pleców (niewiem czy te plecy to w zwiazku z tym ). Co mi może dolegać? Boje się, ze jestem na coś chora a do gina sie boje. Narazie wole zapytac tutaj.

Gość municzka
dziewczyno idź jak najszybciej do lekarza, nikt ci tu nie pomoze!!!!!

Ale nikt z was tak nie miał? Te plamienie też nie jest jakieś tam wielkie. Wczoraj przed spaniem np bolał mnie brzuch a rano obudziłam sie z tymi plamami ciemnymi ale tak duzo ich nie było..

Ja tez tak mam.Wydaje mi sie ze to zaburzenia hormonalne.Bylam u lekarza ale mnie zbyl.Jednak nie mozesz byc pewna ze u ciebie jest to samo.

a może to po prostu plamienie śródcykliczne? zdarza się w trakcie owulacji (pasowałby mniej więcej czas występowania tego plamienia). skoro ginekolog Cię zbył, to może pójdź do innego? lepiej się upewnić czy to nie chorobowe.

jesli ciaze wykluczasz,to gon do lekarza...brazowe plamienie zdarza sie czesto ale innej wydzieliny i bolu brzucha nie lekcewarzyla bym ! Zwlaszcza jak towarzyszy temu goraczka..sprawdz czy masz.

skoro nie masz temperatury...obserwuj sie tylko:) byc moze hormony buzuja:) jesli nie przejdzie po okresie jajeczkowania idz jednak do lekarza pozdrawiam