Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam oczu

DEPILACJA CUKROWA - POZNAŃ - PILNE ZAPYTANIE

Polecane posty

Gość nie mam oczu

witam! dziewczyny ogromna prośba - dajcie namiary na salony w Poznaniu, które robią depilacje cukrową!!! szukam w necie i d.... blada. Znalazłam tyko jeden salon gdzieś na wygnajewie jakimś!!! któraś robiła to u kosmetyczki? zależy też mi na opiniach i dobrej kosmetyczce, która będzie umiała to dobrze zrobić, w szczególności w miejscach intymnych ;) pozdr. PS. dodam z góry już, że sama sobie setki razy próbowałam to robić i cholera mnie brała, więc zależy mi na profesjonalnej kosmetyczce od pasty cukrowej

Gość nie mam oczu
podbijam, bo dalej nie moge znaleźć, wszędzie tylko robią tym chlernym woskiem :o

Gość ooooooołłłć
nie wiem czy ci się to opłaca, będziesz o jakieś 50zł lżejsza, poszukaj na forum o depilacji cukrowej, w którymś topiku był nawet znakomity przepis na pastę cukrową do depilacji, pasta wyszła wg niego wyśmienita

Gość nie mam oczu
nie chcę sama robić, już próbowałam setki razy, chcę profesjonalistki :) cena - nie ma znaczenia ile za to zapłace, ważne żebym wiedziała że płace za profesjonane cukrowanie ;) apropos -znalazłam w poznaniu - studio depilacji brazylijskiej, nawet przystępne ceny i fajna oferta, ale kurde - robią tam woskiem, a nie pastą... :( może któraś korzystała z tego salonu??? nazywa się QUEEN OF WAXING :D

Gość klassi
Ja próbowała w domu pasty cukrowej razem z przyjaciółką, która kupiła ją na allegro. Ale to nie jest sposób dla mnie. Wole chyba jednak wosk. Poza tym w obu przypadkach irytuje mnie zapuszczanie włosków. Myślę nad trwałą depilacją laserem. Czy też można w ten sposób pozbyć się na stałe włosków z bikini?

Gość Goha7977
Klassi, wszystkie moje znajome, które robiły sobie depilację laserem były bardzo zadowolone z efektów, przy czym to jest kwestia indywidualna ile zabiegów będziesz potrzebować, żeby definitywnie pozbyć się włosków, niektórym wystarczają 3 serie, inni muszą robić ich 10. Polecam stronkę, gdzie możesz znaleźć adresy bardzo dobrych salonów oferujących depilację laserową w całej Polsce, dają spore zniżki więc warto :-) http://www.bhclub.pl/Zabiegi-i-uslugi/Uroda/Lasery/depilacja-laserowa

Gość dytet
Moja znajoma robiła depilację laserową ( w Poznaniu jest np studio laser) i jej wystarczyły tylko trzy zabiegi- dodam,że jest brunetką. Na pewno jest to dobry patent, bo jakby nie było nie trzeba później zawracać sobie głowy depilacją

Gość gość
Ja tez chodze na depilacje pasta cukrowa w Poznaniu, bylam w spatio i w beauty premium. Ceny mają podobne.

Gość gość
Spatio chyba jest nieczynne. Byłam w beauty premium na depilacji łydek i mogę wam polecić. Jestem ciekawa jak szybko zaczną odrastać włoski.

Gość gość
Najlepiej paste cukrowa robia dziewczyny na Wildzie w Baborze

Gość gość
Dobra jest też p. Magda ze Studia Harmonia na Hożej.

Gość gość
Nie wiem czy temat jest jeszcze aktualny, bo z 2009 roku, ale mogę polecić salon Beauty Premium na Ratajach, blisko Malty.

Gość ciężar_óweczka
jestem w ciąży i na paste cukrową całego bikini (z przodu wszystko i cały tył) i na nogi (bo mam pajączki) chodzę od gabinetu ingenium przy rondzie jeziorańskiego w poznaniu (nie pamiętam numeru, ale na pewno sobie znajdziecie) do pani Kasia w takich ciemnych włosach. Polecam, świetna metoda i dzięki pani Kasi prawie mnie nie boli :)

Gość gość
Pasta cukrowa tylko na Dolnej Wildzie w salonie babora. Aktualna strona to luxderm.pl

Gość Karolina Gr
Witaj, Ewa, zabieg depilacji jest przyjemny i bezpieczny tutaj masz film jak przebiega zabieg https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ pamiętaj usługi nie jest , polecam poczytać o różnicy między laserami Lightshher i Vectus

Gość Bli 333
Pomóżcie! Moja skóra na nogach wygląda okropnie. Zacięcia, czerwone krostki - i do tego blizny. Zaczęłam zastanawiać się nad depilacja laserową, w necie znalazłam informacje, że jest kilka laserów do depilacji. Czy któraś z Was miała robiona depilację laserową Palomarem Vectusem, czytałam o nim trochę tutaj http://depilacja-laserowa.torun.pl. Polecacie?

Gość Jula 29
Polecam naturalne metody Od ponad dwóch lat stawiam na pastę cukrową. Do tej pory widzę same plusyNie mam problemu z podrażnieniami. Kiedyś chodziłam do sklepu gotową pastę, ale taka domowa jest jeszcze lepsza. Tutaj jest ciekawa strona o tym http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Pani doktor 26
Moja koleżanka zdecydowała się na depilację laserem, i to był właśnie Vectus. sama byłam pod wrażeniem efektu. Super sprawa, wystarczyło tylko kilka zabiegów. Nie bolało i nie ma po tym śladu. To jest najnowocześniejszy laser. poczytajcie o nim, ma super recenzje.

Gość kosmetyczka 123
Moja koleżanka poszła na depilację laserem, o ile pamiętam, to wybrała laser Palomar Vectus . Jest ogromnie zachwycona. Osobiście też byłam zachwycona efektem. Po jednej sesji zauważalne były efekty. To był świetny wybór. Nie uskarżała się na ból. Spektakularny rezultat. Jeżeli myślicie o zabiegach depilacji laserowej, to gorąco polecam. http://www.dfu.com.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-medyczny-estetyczny/

Gość Cukrowa 123
Może to was zainteresuje znalazłam fajną wyszukiwarkę gabinetów z zabiegami depilacji laserowej. Jest możliwość wyszukiwania według miast. Nic trudnego. Musicie tylko wybrać wasze miasto: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Przez to wybrać salon z z zabiegami depilacji laserowej.

Gość gość
Chodzę na depilację wąsika pastą cukrową do gabinetu Beauty Premium w Poznaniu. Odrasta mi o wiele mniej włosów niż oo wosku. Polecam tą metodę depilacji.