Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asopdjapdjopasjadj

13latki

Polecane posty

Gość asopdjapdjopasjadj

Coraz częściej widuję, takie 13latki z pofarbowanymi włosami, z makijażem jak u dziwki, z tipsami, żelami czy chuj wie z czym. I NA DODATEK OPOWIADAJĄ O TYM W JAKIEJ POZYCJI TO OSTATNIO ROBIŁY. a papierosy to już ich nałóg od 2-3 lat (jak nie wiecej). Alkohol to piją częściej niż nie jeden dorosły. Poprostu jestem w szoku co się dzieje . Ja w tym wieku się jeszcze bawiłam :O Nie myślałam o takich rzeczach :O

Ja także jak miałam 13 lat to wyglądałam i ubierałam się jak dziecko. Miało się różne zabawy itd i nie było mowy, żeby w ogóle się pomalować czy ufarbować włosy... Kiedyś dzieciaki wyglądały i zachowywały się jak dzieciaki a to co jest teraz to żałość ...

Gość ja też tego nie rozumiem
Dlaczego jak najszybciej chcą stać się "dorosłe"? A gdzie dzieciństwo?

Gość bo teraz to wiesz alkochol nie
jest tematem tabu i sex

Gość ssssso
telewizja, media, modelki, gwiazdy = piekne kobiety i te dzieci patrzac na to tez chca byc takie i miec chlopakow z ktorymi beda sie mogly pieprzyc bo to jest przeciez takie COOL:o

Gość
a gdzie sa rodzice sie pytam, no gdzie?:o

Gość rodzice są ale może to właśnie
oni dają im taki przykład :O

Gość klakslkslkaslakss
Ja tylko się martwię o to jak będę mieć swoje dziecko... Że mimo to, że bede starać się je wychować na normalnego, to rówieśnicy go zmienią. Tego się najbardziej boję :(

Gość dzieczynkaaaaa
ja mam 13 lat i nie farbuje włosów raz tylko jak przyjaciółka u mnie nocowała to bawiłyśmy się w dorosłe i poprzyklejałyśmy se tipsy takie zabawkowe i zrobiłyśmy makijaż. Wyglądałyśmy jak dziwadła, a poza ty tipsy są niewygodne. Ja do tej pory lubię pobawić się z moją młodszą siostrą lalkami barbie, albo z przyjaciółką .

Gość yeaaach
klakslkslkaslakss oj jesli zadbasz o dobre wychowanie dziecka, DOBRE czyli tez swoboda, poswiecisz mu swój czas a jednoczesnie nie będiesz się narzucac to rówieśnicy go nie zmienią ;) ah no można gdybac i gdybac. temat morze. A to i tak nic nie zmieni. Ja tez sie pytam - gdzie rodzice ? Bo jak widac 40% dzieciaków ich ma a 60 % najzwyczajnie nie ma.

Gość yeachhh
dodam ze ja mam 16 i nie mam takiejś jakiej nagłej potrzeby picia palenia i farbowania sie xDD

Gość chlup chlup
a ja mam 15lat i dookola same farbowane lalunie, tipsiary, myslace tylko o facetach... picie i palenie to norma... gdy widze takie osoby zastanawiam sie, czy ja jestem jakas niedorozwinieta? mnie takie rzeczy nie kreca... tesknie za czasami kiedy z przyjaciolka budowalysmy domki dla pluszaczkow ;) a teraz to ona sie pieprzy z kim popadnie :(

Ja mając 13 lat się już trochę malowałam, rzęsy na pewno.Jakiś pierwszy papieros też wtedy był,jakiegoś wina też próbowałam i to chyba nie było nic dziwnego,wiele osób chyba próbowało , osoby raczej z dobrych domów,.Tak samo jakieś próby z kolorowaniem włosów na wakacje-norma. Ale nikt nie uprawiał tak wcześnie seksu...