Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co poradzic

okropny dzien

Polecane posty

Gość tupilka
Powinnam porozmawiać z nią szczerze i powiedzieć jej, że to chyba nie ma sensu, to że x lat się dobrze rozumieliśmy nie oznacza, że do końca życie się będziemy rozumiem, tak na prawdę głównie ostatni rok, to jedna wielka gra między nami się toczy, nie ma szczerości...

Gość co poradzic
to okropne mam tez taka inna kolezanke ktora zawsze nazywala mnie swoja przyjaciolka,a ona jeszcze dobrze od stolika nie odeszlam a ona juz mi dupcie obsmarowywala

Gość co poradzic
ogolnie nie mamy kotaktu tzn bardzo slaby ale z nia znam sie moze z 6 lat i nigdy przenigdy szczerosci nie bylo:((

Gość tupilka
O ile żadna ze stron nie wykazuje inicjatywy no to znajomość umiera śmiercią naturalną, no ale ona, co jakiś czas proponuje spotkanie...na które ja nie mam zupełnie ochoty, bo tylko mnie to wkurza totalnie.

Gość co poradzic
ja nie raz mialam ochote jej powiedziec chodz porozmawiamy szczerze ale wiem ze z jej strony nie ma co na to liczyc i to mnie rozbraja na lopatki:(bo tez ja lubie mimo wszystko...

Gość zły dzień
dziś w ogóle jest zły dzień, dużo osób źle się czuje, niskie ciśnienie i pododa beznadziejna i tyle :( :(

Gość tupilka
No właśnie, jak tez nie mam co liczyć na szczerość z jej strony, przestałam też jej wiele mówić, ale czuję ciągłe napięcie, jak z nią rozmawiam, że zaraz oceni, to co robię, co zamierzam, wypowiada sądy o rzeczach, sprawach o których nie ma zielonego pojęcia...

Gość co poradzic
tak dzis naprawde zly dzien!!a co do pseudo przyjaciolek to nie ma sensu spotykac sie z kims z kim caly czas trzeba uwazac zeby nie powiedziec za duzo albo czegos dwuznacznego bo zaraz przekreci pokoloruje i wykorzysta przeciw

Gość tupilka
No tak, nie ma sensu, ale akurat z nią tak mam, z nikim więcej i mam problem. Sytuacja jest na tyle skomplikowane, że mój mąż, to kolega z klasy z lo jej męża, no i oni obaj utrzymuję kontakt, więc ciężko jest się tak w pełni odciąć.

Gość tupilka
Może nie tyle, że obawiam się, ze coś przekręci i puści dalej, bo mam to gdzieś, tylko nie nawidzę tych jej komentarzy, które w 90 proc. są na poziomie pustej lali.

Gość co poradzic
no tak poziom pustej lali tez jest nie do zniesienia ale chyba przynajmniej nie udaje jest pusta i juz;)

Gość tupilka
A Ty co zamierzasz? Ja miałam nadzieje, że w końcu coś do niej trafi, że jakoś nie proponuje żadnych spotkań, ale najwidoczniej jest na tyle krótkowzroczna, że nie zauważa tego.

Gość co poradzic
najgorsze jest to ze ja sie z ta toksykologia nie potrafie rozstac i uwierz mi nie mam zielonego pojecia jak to zrobic:(

Gość tupilka
Rozumiem, też nie mam pomysłu. Nie chce żeby było tak, że to ja mam jakieś fanaberie i że zrywam znajomość bez powodu...ona uważa, że to bardzo dobra znajomość :D, tylko ja już nie pamiętam kiedy powiedziałam jej tak do końca wszystko, co się dzieje w moim życiu...

Gość co poradzic
tak wlasnie ta moja przyjazn pewnie tez powie ze to jakies fanaberie,ale mysle ze przyjaciel lub dobry znajomy powinien cos do naszego zycia wnosic a nie wynosic