Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mrs Sorrow

Czy jak sie zastanawiam...

Polecane posty

Gość Mrs Sorrow

czy kocham mojego chlopaka to znaczy ze to nie jest milosc mojego zycia? :S

Gość mrs sorrow
napiszcie mi cos

Gość mrs sorrow
grubentole jedne...lepiej wzerac cukierki niz odpisac czlowiekowi w potrzebie:S

Gość prosze bardzo moje zdanie
ja mysle ze ak ,bo jak sie kocha to czlowiek sie nie zastanawia czy kocha poniewaz to CZUJE. Potem mozna sie zastanawiac jak pielegnowac to uczucie ale na poczaku trzeba POCZUC i miec to poczucie w sobie. banalne powiedzenie ze kocha sie mimo a nie za jest prawdziwe. bo po prostu kochasz choc wiesz ze ktos nie jest idealem ich nie ma zreszta) z drugiej strony kto powiedzial ze pisana ci milosc zycia. moze nigdy sie nie zakochasz i wtedy bedziesz z kims bo ci bedzie po prostu jakos milej ale wierzyc i probowac warto. to co / rozjasnilo ci sie?

Gość mrs sorrow
a tak w ogole to chciala bym dac dupy komus ...

Gość mrs sorrow
durny podszywaczu, brzydalu szkarado jedna grubasie memło ty idz spac bo ci budyn na glowe wyleje

Gość prosze bardzo moje zdanie
no i popieram czarny nick ze ak naprawde kto byl miloscia dowiesz sie po latach (jesli masz watpliwosci teraza albo nie umiesz zrozumiec co czujesz) pracuj a moze bedzie ci latwiej (nad soba pracuj). ale jak kochasz to sie nie zastanawiaj czy to milosc. pewnie jeszcze nidy nie bylas zakochana. zawsze jest ten pierwszy ra. to piekne. jak kochasz to ma racje nick czarny- nie szukaj dziury w calym. ale musisz CZUC CZUC a nie analizowac (jesli chodzi o zakochanie) bo kochanie a zakochanie to kosmiczna roznica.

Gość ms sorrow
wlasnie nie jestem zakochana ale kocham, dbam, troszcze sie i zalezy mi na dobrze tej osoby...ale nie jestem pewna czy to wlasnie z nim chce spedzic zycie

Gość moje zdanie cd
co ty pleciesz? a ty co ? siostra ? brata znalazlas? a moze siostra milosierdzia? no chyba ze zakochanie przeszlo ci juz w kochanie;-) raczej nie. troszczenie sie tonie wszystko. ma byc jeszcze pociag. ilety masz lat

Gość to mi nagadaals...
lat mam 20....ludzie co ja mam zrobic...on mowi ze jestem miloscia jego zycia i nie mam mu nic do zarzucenia ale czuje ze osobowosciowo nie pasujemy ...chyba

Gość moje zdanie cd
no jak masz 20 lat to jeszcze siebie poznajesz. zapamieta jedna rzecz- jesli TY chcesz poczuc milosc to pytaj siebie co TY czujesz. TY masz czuc ze kochasz. nawet jesli ktos kocha ciebie to nie oznacza ze ty masz kochc tego kogos. mozesz rownie dobrze czuc gleboka sympatie, zyczuc dobrze etc. ale to jest cos innego niz milosc;-) jak mozna mowic ze kocham i ja bo on mowi ze kocha mnie. na moje oko;-) ciebie moze pociagac sama idea milosci a on , jego slowa ja uosabiaja, on urealnia. ale w takim ukladzie ochasz sie w idei a nie w czlowieku. w tym co ewentualnie on czuje do ciebie. popytaj siebie co TY odczuwas. motylki w brzuchu na widok osoby, blysk w oku na jej widok to w wieku 20 lat byloby JAK NAJBARZIEJ wskazane i pozadane !

Gość zdanie cd
no i co ty na to?jaka samodiagnoza?metlik mniejszy?