Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka małej czarnej

mała czarna - fajna?

Polecane posty

Gość fanka małej czarnej

jak wam się widzi? będzie ok na wiele okazji? warto kupić?

Gość obowiązkowo
trzeba ją mieć!;) byle była najlepszej jakości, dobrze skrojona, z dobrej tkaniny. to jest strój do pracy, na imprezy, na egzaminy, do kościoła - wszystko zalezy od dodatków.

Gość obowiązkowo
ta jest śliczna, ale przypuszczam, że jakość pożal się boże...

zgadzam się z opinią powyżej. fason fajny prosty idealny na małą czarną. jednak materiał;/ ale w sumie cena nie duża. jeśli masz mało kasy to kup będzie dla ciebie uniwersalnym strojem. np. + bliźniak - strój na imieniny cioci, + zdobna biżuteria - większe wyjście, + żakiet/koszula - praca, egzamin itd. jeśli jednak stać cię aby zainwestować w sukienkę powiedzmy choć 3 razy tyle to szukaj lepszej jakości i materiału. mała czarna to inwestycja na lata i tysiące okazji:)

Gość eklera

Sukienka dość ładna, skromna. I cena niezła. Oczywiście snobistyczne panienki powiedzą, że to zwykła szmatka za tanie pieniądze (w końcu liczy się marka) :classic_cool: PS. Mam bardzo podobne buty jak kobieta na zdj ;)

Gość szczegolnie skórzana bardzo s

Gość kaska.
ja tam uwielbiam takie sukienki :) cudne są...

Gość Nieszczęśliwa77
Mam sukienkę w tym stylu, tylko moja jest grafitowa i sięga za kolano - zamierzam w niej pójśc na wesele. I teraz usiłuję skompletowac dodatki w kolorze czerwonym, bo takie mam buty na szpilce.

Gość a ja tam bym
bez przymierzenia nie kupila sobie zadnej sukienki... bo np mierzac wszytskie w h&m (czarne ale bardziej jako kostium do pracy, tzn chyba sztywniejszy mterial) potwornie mi odstawaly na plecach i to rozmiary 34, chociaz nie jestem jakos super szczupla... tzn generalnie uwazam ze jak kupowac mala czarna, to tylko taka w ktorej jest sie pewnym ze lezy idealnie :)

Nie na darmo mała czarna zdobyła taki rozgłos na świecie. Pasuje do wszystkiego, a w zależności od dodatków może być elegancka, biurowa, wyjściowa, koktajlowa. Zastępuje całe mnóstwo różnych ciuchów - jeśli lubisz uniwersalne ciuchy, to to coś dla Ciebie. :)

Gość treacle24
Mam identyczna prawie z h&m. Chce ja zalozyc na rozmowe kwalifikacyjna. Przymierzalam ja z koszula ale wyglada to troche dziwne, bo sukienka jest szyta dosc wysoko pod szyje.Nie moge isc z golymi ramionami. Co zalozyc??? Prosze pomozcie!

Gość aż sobie normalnie kupilam

Gość treacle...
Załóż jakiś dopasowany żakiecik i bedzie super.

Gość treacle24
Dzieki wielkie x