Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

radoslaw8686

pytanie do szanownych kobiet.

Polecane posty

I napewno nie szukam idealnej Kobiety, dziewicy itp. Bo poprostu każda kobietaktórą pokocham będzie moją ksieżniczką

nie wiem, czy to było do mnie, ale jeśli to taka osobista sprawa to po cóż ją u licha upubliczniasz?! Jak piszesz na forum to liczysz się z różnymi opiniami. Poza tym nie piętnuję kryteriów tylko te bzdury, które wygłaszasz tonem "ą/ę" ferując wyroki. Jeśli nie wiesz o czym piszę poczytaj inne komentarze.

Gość chodzi o szacunek
Ah te kobiety jak tam rozwój wydarzeń w związku z narzeczoną ??

a powiedz co ty będziesz jej robił??? poza wtykaniem zaślinionego jęzora do ucha i grzebaniem paluchami w tyłku? bo przecież tego sie nauczyłeś skoro tyle lat tylko grzebałeś w cipce i sie całowałeś :D

Gość enri
Radoslawie jakis tam. Dam Ci rade odpowiednia dla twojego pulapu myslowego-nie osmieszaj sie juz. Nie widze w tym nic normalnego, ze 23 latek nie uprawial dotad seksu- albo zadna go nie chciala, albo jest oziebly seksualnie. Wchodzac na to forum i czekajac na peany uwielbienia ze wzgledu na to, ze jestes prawiczkiem , mocno sie przeliczysz. Jestes juz doroslym facetem , wiec i w parze z wiekiem powinno byc juz doswiadczenie w roznych sferach. Szkoda mi Ciebie. Ale wlasnie dla takich jak ty pozostaje jedno wyjscie - burdel. Idealne miejsce dla kogos z twoim "bagazem" doswiadczen. Pozdrawiam!

enri Radoslawie jakis tam. Dam Ci rade odpowiednia dla twojego pulapu myslowego-nie osmieszaj sie juz. Nie widze w tym nic normalnego, ze 23 latek nie uprawial dotad seksu- albo zadna go nie chciala, albo jest oziebly seksualnie. Wchodzac na to forum i czekajac na peany uwielbienia ze wzgledu na to, ze jestes prawiczkiem , mocno sie przeliczysz. Jestes juz doroslym facetem , wiec i w parze z wiekiem powinno byc juz doswiadczenie w roznych sferach. Szkoda mi Ciebie. Ale wlasnie dla takich jak ty pozostaje jedno wyjscie - burdel. Idealne miejsce dla kogos z twoim "bagazem" doswiadczen. Pozdrawiam! dokładnie!!!!!! to właśnie chciałem ci przekazać!!

Gość chodzi o szacunek
:D Komentarze są oki :-) Przeżywasz jeszcze ? Czy już Ci minęło? Tak w ogóle kiedy się dowiedziałeś i jak?

Dla mnie to wszystko jedno. Nie musisz się tym jej chwalić. Przeszłość za tobą, kochaj się z nią ile starczy Ci sił i nie stresuj się niczym. Co Ciebie ma obchodzić to co ona będzie uważać na temat twojego prawictwa? To twój wybór.

dajcie juz spokoj. prawda jest taka ze ludzie sa jak stado baranow, robia wszystko byle nie odstawac od reszty. facet jest dorosly jego wybor, sa kobiety ktorym to nie przeszkadza i tyle.

23 letni prawiczek to jeszcze nic nienormalnego, znam normalnego mężczyznę, który zaczekał z tym sporo dłużej. Brak doświadczenia seksualnego odbija się jakoś tam na rozwoju, ale spokojnie można to nadrobić w krótkim czasie. Jeśli jednak będziesz dalej za przeproszeniem nosił dupę wyżej niż głowę i nie rozwijał się emocjonalnie to sorry. Cofasz się. Swoją postawą nie powalisz na kolana nikogo.

Gość chodzi o szacunek
Hmm tak sobie pomyślałam ... może nie chcesz tutaj o tym pisać?

Gość mańka_music
Radosławie Drogi, Dla kobiety nie ma znaczenia czy jest Twoją pierwszą, Dla niej ważne jest by miała wrażenie, że będzie Twoją ostatnią ;) Pozdrawiam

Ot co. Więcej luzu. Wynosisz cnotę na piedestał- niepotrzebnie.

chodzi o szacunek długa historia :) dowiedziałem się rok temu przez koleżankę czy przeżywam… Nie nawet gdy wracają jakieś miłe wspomnienia po niej to od razu myślę o tym co zrobiła i czar pryska

Gość pikapaka08
radoslawie-cos tam, ale o co Ci chodzi? oceniasz kobiety po "obwodzie palców" i jednoczesnie pytasz o ocene siebie po "byciu prawiczkiem"? czego oczekujesz po tym forum? po co wlasciwie piszesz?

Gość chodzi o szacunek
Byłam na "tamtym" temacie i tak jakoś mnie ruszyło aaa i ta babska ciekawość trochę ;-) Mogę wiedzieć ile masz lat? Jeśli nie chcesz tutaj pisać to napisz w tamtym temacie.

Gość chodzi o szacunek
Propozycję ? :-)

Gość chodzi o szacunek
"Pytanie do ..." temat podobny do tego ;-)

Gość pikapaka08
serio nie rozumiem o co chodzi w tym poscie. nie wiem czy ty jakas marna ortograficzno-gramatyczna prowokacja, czy radoslawie-iles tam chcesz powaznie pogadac.