Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche16

Czy uczystniczyliscie kiedykolwiek w...

Polecane posty

Gość 3 części
z lewej strony wybierz "ostrzeżenia z zaświatów"

Gość Tomtom
Poczytaj to się dowiesz

Gość Pani_Prawda
Naprawde trzeba byc glupiutka nastolatka, aby zajmowac sie takimi bzdurami. Do ksiazek, wrzesien niedlugo

Gość przeintelektualizowana jesteś
więc z łaski swojej nie pajacuj :)

Gość Pani_Prawda
Sa wakacje, to moglabys inaczej wykorzystac czas, nie wiem poglebianie wiedzy wydaje sie niektorym fascynujace, a innym... hmmm nie:) I jakie to dorosle, obalic standardowa zagrywka - " nie masz nic do powiedzenia". Naprawde, mam Ci obalac te bzdury?

uczestniczenie w takich seansach jest pierwszym stopniem do otwarcia sie na dzialanie zlych duchow - gdzies to ostatnio uslyszalam, chyba w radiu. Brzmi nieciekawie... z reszta opetania... czy inne tego typu sprawy nie dzieja sie bez przyczyny przeciez

Gość wywoływałam duchy

Gość Pani_Prawda
Ale za to na najwyzszym stoponiu, wtajemniczenia mozna hodowac rozwowe jednorozce:D Ludzie, az tak wam brakuje "mistycznych" wrazen?

ucze sie hiszpanskiego i francuskiego bezposrednio z angielskiego. mowie w 3 jezykach i ucze sie swietnie dziekuje za troske. chodzilo mi o to aby mowic z sensem, takie gadanie dla samego gadania ani nic nie zmieni ani nie doda pani animuszu.. :) pozdrawiam :)

interesuje mnie ta ciemna strona mocy na tym etapie ale nic z tym nie zrobie poniewaz znam granice. pytam poniewaz nie ukrywam ze chcialabym wiedziec iz istnieje swiat pozagrobowy.

interesuje mnie ta ciemna strona mocy na tym etapie ale nic z tym nie zrobie poniewaz znam granice. w tej kwestii trudno o wyczucie granicy - tak mi sie wydaje. lepej nie kombinowac z takimi rzeczami. Kazdy chcialby wiedziec czy ten swiat istenieje, albo sie w niego wierzy, albo szuka potwierdzenia - ale radzilabym go szukac po tej drugiej, jasniejszej stronie:)

depeche :interesuje mnie ta ciemna strona mocy na tym etapie ale nic z tym nie zrobie poniewaz znam granice." czyli ze bedziesz wiedziala gdzie jest ta granica??

Gość x3
istnieje i nie są to bajeczki uwierz

Gość Pani_Prawda
Łał, cóż za osiągnięcie, trzy języki obce, naprawdę klękajcie narody. Naprawde trudno dyskutowac z kims, kto nie tylko posluguje sie wydumanym, napuszonym stylem i uwaza sie, za alfe i omege w wieku nastu lat. Niestety, gdybys posiadala odpowiednia wiedze nie zakladalabys tematow na forum dla laikow, skierowanym na zupelnie inne kwestie. Po prostu zglebilabys wiedze w bibliotece Ale nie winie Cię za to, nauczyciele w dzisiejszych czasach nie potrafią zaszczepić w uczniach miłości do wiedzy i potem mamy przez to rzesze "karierowiczow" w urzedach, firmach dorabiajacych sie kolejnych samochodow i mieszkan tudzież szczęśliwych mamusiek zaszczepiajacych w coreczkach milosc do "domowgo ogniska" i nienawisc do "singielstwa" i wlasnych potrzeb. Zle sie dzieje w panstwie polskim.

masz racje... nie wiadomo iedy sie w tym nie zatracisz... znam siebie na tyle ze jesli cos mnie pasjonuje to wiem ze odddaje sie temu bez reszty... hmm...

Gość Pani_Prawda
Oczywiscie, ze istnieje swiat pozagrobowy - ten sam co przed narodzinami:D:D:D

droga pani intelektualna czasem czlowiek chce sobie pogadac o bzdurach na forum. rozumie Pani? :)

'Zle sie dzieje w panstwie polskim' wszedzie zle sie dzieje, w UK nie jest lepiej ani nawet w USA.