Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kosmitka20gt

kto powrozy? pilne

Polecane posty

Anna 20.06.1989 czy kierunek techniki dentystyczne 2,5 roku w Lukowie bedzie dla mnie odpowiedni i czy znajde po tym dobrze platna prace? jeszcze sie zastanawiam nad kierunkiem ekonomia spec. zwiazana z nieruchomosciami ( zarzadca albo posrednik) w wyzszej szkole gospodarowania nieruchomosciami.. czy to byloby dla mnie dobre wyjscie? czy te techniki lepsze? czy moze te 2 kierunki na raz udaloby sie pogodzic i skonczyc?

Jeżeli jest to to co chcesz studiować i lubisz to zawsze znajdziesz po tym pracę. Ważne aby do nauki się przykładać i pilnie uczyć. A nie, kurwa siedzieć na kafe i debilne pytania zadawać "wróżśkom" od siedmiu boleści. Chcesz wróżenia to idź do takiej co jest u Ciebie w mieście. Tam zapłacisz, wyciągniesz jakieś karty i usłyszysz to co chcesz usłyszeć 🖐️

Może się w końcu nauczysz sama dbać o siebie, a nie wierzyć w zabobony. Kurwa żesz mać...od tygodnia na wszystkich tematach zadajesz to pytanie ! Zresztą gdybyś była uważna, to spostrzegłabyś, że ja Ci trzeci raz wróżę i za każdym razem Cię opierdalam 🖐️

Jesteś tak zdesperowana, że prosiłaś kogokolwiek. A że miałem dobry dzień i wyruchałem dwie wrózki wtedy to i Ciebie zapamiętałem. A teraz zamykame i wyperdalać stąd, już 🖐️

Gość ja tez moge prosic o wrozbe
prosze?

Tak, oczywiście że możesz prosić o wróżbę :) kosmitko...wyperdalaj już dziecko stąd. Weź się kurwa za siebie, zrób coś z własnym życiem. A nie tylko: kto mi powróży, kto mi powróży ?? Pilne, pilne !! Idź się w końcu, taka twoja w te i nazad zapisz do jakiejś szkoly, bo kurwa listopad będzie, a ty się obudzisz z ręką w nocniku na kafe, bo nikt Ci nie wywróżył czy masz studiować zębologię czy mieszkalnictwo.

No ekskjuze mła...widzę, że tylko spacja zrozumiała temat. Reszcie się nawet kurwa nie chciało przeczytać dokładnie o co biega. Teraz, wszscy kurwa marsz do góy strony i czytame w dół. Ze zrozumieniem, ZE ZROZUMIENIEM czytame !!