Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hans Frank

Jak moze podrywac dziewczyny facet o watpliwej urodzie

Polecane posty

Gość do 23latek
Piszemy tu o podrywie, a nie o opinii Twojej Mamy

Gość mam tak samoooooooooooooooo
aburrida--zajebisty post:P

Gość 23latek
O co Ci chodzi? Masz jakiś problem? Jak amsz problem to uważaj lepiej na słowa

Gość Do do 23latek
A co uważasz, że łysienie to wada?

Gość do 23latek
łysienie zazwyczaj zaletą nie jest, ale jest mi to obojętne

Gość Do do 23latek
Ale np. u aktora Stathama jest ;) Ale chyba się zgodzicie przeszczep włosów jest żenujący

Ja osobiście uważam ŁYSIENIE za wadę...mnie się nie podoba ... Wolalabym faceta z malym przyrodzeniem niż lysego... każdy ma inne "priorytrty wyglądowe" wobec partnera.

Gość baron de drift
tak samo dla ludzi, których kryteria oceny nie opierają się na ilości pieniędzy włożonych w takiego buca jak Lepper natomiast jest wielu takich, którzy uznają, że skoro ma garnitur i gada jak najęty, to znaczy, że jest w nim coś :D według podanego powyżej opisu facet, który ujdzie w tłumie może skutecznie wystartować nawet do kobiet z pierwszej grupy pod warunkiem, że jest pewny siebie owszem oni mają pieniądze ale ja znam także takich kolesi, którzy nie mają niczego specjalnego są na poziomie Szyca i mają branie jak cholera a wynika to z jednak specyficznego czaru, który sam widzę, są pewni siebie jak cholera ale bez tandetnej lanserki poza tym kobiety, które mają wszystko w sensie uroda, pieniądze, sukces często nudzą się i lubią ulec facetowi bez takich atutów jeśli oczywiście gość będzie miał odwagę

Gość do 23latek
na pewno niektórzy z łysiną nie wyglądają źle. Nie mniej rzadko uznaje się to za atut - szczególnie u 23latka.. a na przeszczepach się nie znam..

Gość młody i łysiejący
aburrida To wina faceta, że łysieje? Zazwyczaj to zależy od genów. Ja miałem bardzo gęste włosy aż tu nagle pac i na górze mam łysinę :o Ale co mam się przez to zabić?! Ale nadal jestem pewny siebie i będę podchodził do pięknych kobiet i je podrywał. A co raz się żyje!

Gość Do młody i łysiejący
od genów lub.... masturbacji zależy łysienie. I to jest udowodnione.

Gość dfds
a jak rozumiecie to pojęcie kobiet z górnej półki?

Gość młody i łysiejący
No dobra od masturbacji to jest takie gadanie bo by z 90% facetów było łysych

Gość Do młody i łysiejący
Ale CI co się masturbują codziennie pod 2-3 razy.

z gornej polki - kobieta z taka uroda , ze moze z powodzeniem wystartowac w konkursie miss ,posiadajaca piekne piersi , posladki , bogata , wyksztalcona itp itd

Gość gtrhr
ja od paru lat sie mastruubuje codziennie po 2-3 a wlosy mi rosna jak pojebane!! takze nie pierdolcie glupot, ze od tego sie lysieje ps. mi sie podobaja tylko te najlepsze laski :( a jestem za chjowy na nie.. i kolo sie zamyka-bede sam!

Gość 23latek
No cóż mój pewien znajomy jest brzydki bardzo brzydki. Wzrost mój bo 170 cm też ale to akurat nie jest niski wzrost i wada. Chodzi o twarz i wadę wzroku sporą przez co ma spore okulary. No i dziwne tiki nerwowe. Od roku walczy o pewną dziewczynę, ładną no i co prawdopodobnie są razem :) Trochę głupio się czuje bo ja (Tak siebie uważam) przystojny i nie mogę znaleźć dziewczyny a znajomy 100 razy brzydszy ode mnie ma kobietę ładną A co łysienia gadacie bzdury takie że aż rzygać się chce. Łysienie to naturalna sprawa u faceta. Tez miałem gęste włosy ale cóż tak wyłysiałem, że muszę się strzyc prawie na zero choć na górze mam włosy ale rzadsze i zakola. A na przeszczep idą mało pewne siebie osoby co już raz napisałem na pewnym forum o przeszczepach. Chyba faceci z tamtego forum lekko się na mnie wkurzyli. Jestem osobą bardzo pewną siebie

i tu macie klasyczny przykąłd tego iż piękne jest to co sie komu podoba... mnie bardzo podobają sie łysi faceci!!i nic na to nie poradze, i nie jest to bynajmniej jakas proba wazeliniarstwa

Gość dfds
chyba naprawdę jeszcze takiej nie widziałem ;-) ale moje wymagania nie są aż takie

Gość Skarbik
Helo Hans wnętrze -wnętrzem ale dziewczyny patrża równiez na wyglad i chemia :) raczej ta chemia jest najważniejsza czesto widze ładne dziewczyny i niskich facetów także roznie to bywa he he he :)

mlody i lysiejący :* nie martw się ! to tylko MOJE zdanie. Ja jestem jedną z 20'000'000 kobiet w Polsce. Moja opinia nie ma znaczenia. Staram się udowodnić prawde z której nie zdaje sobie sprawy większość ludzi... wielu ludzi ma ze tak powiem "bzika" na punkcie: A.penisa faceta (panienki które chcą dużo dobrego seksu bo taki mają temperament i potrafią wiele odpuscić facetowi z wyglądu, ważne żeby w lóżku byl niezrównany) B.TWARZY u faceta (czyli musi mieć fajne usta, fajne oczy , zgrabny nos...) C.FIGURY u faceta (musi być mięśniakiem albo mieć figurę biegacza [w zleżności od gustu panienki], otylych i niskich odrzucają. Gdybym miala przyporządkować moje kolezanki do grup A,B i C wg ich priorytetów (rozmawiam z nimi o facetach, więc wiem na co każda z nich leci) wyniki rozlozylyby się równomiernie. Np. dla mnie ważne jest B, i naprawdę nie zwracam uwagi na parametry faceta w gr.A i C ! Może być chorobliwie chudy, może mieć nawet lekką nadwagę, może być mojego wzrostu, i może mieć malego penisa. Natomiast dla mojej wiecznie napalonej koleżanki, Ani, która uprawia seks od 14.ego roku życia facet MUSI być dobry w lóżku. I nie każdy z jej facetów powala urodą ;) Wszyscy wiedzą co Anka w nim widzi .. ;] (to byla przedstawicielka grupy A) I kolejna moja koleżanka: baletnica S. kocha sport od dziecka, piękno ciala dostrzega w "Jeziorze Labędzim" i umięśnionych nogach facetów oraz w kaloryferze na brzuchu. Może mieć faceta z glową nieszczególną, lysiejącego z nieladnymi rysami ... dla niej 180 cm wzrostu, kaloryfer na brzuchu , umięsnione nogi to widok nie do przebicia żadną śliczną mordką innego faceta ...;) S. byla przedstawicielką grupy C. (nawet Adonisy typu Banderas nie istenją dla niej jeśli nie mają kaloryfera na brzuchu). No...a to co napisalam to tylko wygląd....poza tym jest jeszcze charkter, ale o tym moglabym ksią żkę napisać... :) na prawdę nie jest chyba aż tak ciezko że albo zauroczysz dziewczynę w 3minuty albo już nigdy. Przecież możesz rozmawiac NA CODZIEŃ z koleżankami, to nie musi byc 'jednorazowy' podryw....

Gość Na razie bez LTR-ki
Oj panowie panowie takie siedzenie na kafeterii nic Wam nie pomoże. Tylko zwiększy Wasze kompleksy. Są jeszcze wakacje i siedzą tu głównie małolaty. A One mają wsiu bdziu w głowie i marzą o księciu z bajki. A zobaczycie, że za parę lat ich wymagania się bardzo zmniejszą jak dostaną kopa od paru takich "Księciuniów" :) Dobra do rzeczy. Daje Wam pewną fotę: http://www.maxmarkel.com/blog/wp-content/uploads/neilstrauss.jpg Pewnie sobie myślicie "Kurna nie wysoki facet w dodatku łysy a obok Niego piękna dziewczyna" http://blogs.smh.com.au/lifestyle/asksam/neil.jpg Lub to. Ten sam facet. Kto to jest? Zaraz małolatki powiedzą "Feeeee moim idolem jest Christiano Ronaldo bo On ma takie ciałko" A ten facet to.... jedne z najlepszych uwodzicieli na świecie. Jest to Neil Strauss popularny wśród uwodzicieli "Style" Trenował ciężko aby zacząć uwodzić ale widzicie. Ma styl ubierania a zarazem potrafi mieć gadkę. W sumie napisał książkę o podrywaniu "Grę"

Gość Na razie bez LTR-ki
Ten wyżej to podszyw z niesmacznym zdjęciem. Prawiczkom w tym temacie dziękujemy bo widzę, że ich zazdrość zżera więc odpowiadają chamskimi zdjęciami i komentarzami bo nie chcą nawet spróbować. No ale najwidoczniej są beznadziejni

Gość dfgsdfgsd
No ale co wy porównywacie ? goscia ktory jest popularny i ma kase do jakiegos leszcza ktory sie zali na forum?? powtarzam! jezeli facet ma pieniadze i pozycje! TO MOZE MIEC PRAWIE KAZDA NIE WANE JAKBY WYGLADAL!!! z koleji prosty chlopak, ktory sobie skromnie zyje aby miec dobre kobitki musi miec wyglad i koniec tematu!! nie wiem na chuj to ciagniecie i na sile probojecie wmowic, ze wyglad sie nie liczy

Gość baron de drift
powiedziałbym tak jakby mógł powiedzieć Gombrowicz wygląd ma znaczenie ale nie w tym sensie jak wyglądamy we własnym mniemaniu tylko jak wyglądamy w oczach innych a pominąwszy przypadki strasznej szpetoty, mężczyzna może wiele zbudować w oparciu o przyjętą postawę, kobieta też oczywiście, jeśli ktoś od dziecka dostawał sygnały, że jego uroda jest nie do zaakceptowania, to oczywiście zmiana postawy jest niezwykle trudna jeśli nie niemożliwa