Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mcmer

Kolega..... Były

Polecane posty

Gość mcmer

E przejdzie coś takiego bo u mnie już tydzień nie jesteśmy razem ale gadamy ze sobą to jest normalne bo zazwyczaj jak się coś kończy to z wielkim bumm u nas było trochę ale bez wyzwisk wielkiego lamentu.Normalnie gadamy tylko bez słoneczko itp.. Da sie coś takiego uczymać

nie da. z moim byłym zakończyliśmy związek w o dziwo bardzo miłej atmosferze, potem rozmawialiśmy normalnie przez gg i smsy, też bez czułych słówek tylko tak po prostu jak koledzy ale z czasem przestaliśmy rozmawiać w ogóle.. po co podtrzymywać sztucznie taką znajomość? i tak nic już z tego nie wyjdzie a łączyło was zbyt wiele żeby udawać że się przyjaźnicie jeszcze po tym wszystkim..

Zależy ile was łączyło, co czujecie teraz i w jakiej jesteście sytuacji (nowy związek). Zwykle jednak taka znajomość jest już obciążona i wiąże się ze stresem np. nowa dziewczyna exa. Jeśli uważasz, że warto...

Gość mcmer
Zobaczymy ile wytrzymamy tak :)

Nie mam zielonego pojęcia jak tam wasze relacje wyglądało, kto rzucił i dlaczego, ale jestem przekonana, że z eksem można utrzymywac kontakt. Nie nazwę tego przyjaźnią bo takowej między kobietą, a mężczyzną być nie może, ale zwykły koleżeński układ.. Czemu nie? Ale musza być jasne zasady i pewność że dla obydwojga to tylko koleżeństwo.