Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarline

Moja matka to kokietka

Polecane posty

Gość sarline

Mam poważny problem. Moja matka kokietuje. Jest wyjątkowo piękna jak na swoje 45 lat i bardzo to podkreśla. Ja tak piękna nigdy nie będę, ale zniosłabym to, gdyby nie trzepotała rzęsami, wytrzeszczała oczy żeby wydawały się większe i nie patrzyła na każdego faceta, czy się za nią ogląda. A jak się na nią jakiś facet patrzy to udaje, że ma go w głębokim poważąniu a nawet pogardzie. Jej zachowanie jest tak groteskowe, że przestałam z nią gdziekolwiek wychodzić. Co ja mam zrobić? Rozmowy nic nie dają, bo ona twierdzi, że to nieprawda i że jej zazdroszczę. Przecież kontaktu z matką nie zerwę. Unikam wspólnych wyjść jak ognia, i nawet nieźle mi się przez parę lat udawało, bo studiowałam w innym mieście, a jak przyjeżdżałam do rodzinnego miasta to siedziałam tylko w domu, albo wychodziłam sama. Teraz mam własną rodzinę i już nie bardzo da się unikać wspólnych wyjść, bo m.in. mąż myśli że jestem dzika. Jej to wcale z wiekiem nie przechodzi...

Gość sssssssssssuczka
A ma męza?

Gość sarline
Jest w separacji z tatą. Dodam też, że z tego co widziałam to między nimi nigdy nie iskrzyło.

Rozumiem Cie...mam podobna sytuacje, ale rozmowy nic nie daja, odpuscilam sobie...

Gość sarline
Bety, co znaczy, że odpuściłaś - unikasz jej towarzystwa, czy przestało cię to denerwować?

Gość sarline
podnoszę